Medierne fortier sandheden om problematiske syriske migranter

Lige nu oversvømmes medierne med et par syriske kvinder, der er blevet udvist af Danmark – men er i gang med en ungdomsuddannelse. Derfor mener De Radikale, SF og Enhedslisten – og især en gymnasierektor fra Nyborg – at indvandringsloven skal laves om, så kvinderne kan blive i Velfærdsdanmark.

Peter Halkjær er arbejdsmarkedschef hos Dansk Erhverv.

Men hvorfor beskriver de selvgode politikere og journalisterne ikke sandheden om de syriske kvinder, der gik på motorvejene i 2015? Her ses en af de medieløgne, der blev bragt, da indvandrerne tromlede ind over de åbne grænser i 2015, mens folketingspolitikerne og det udstationerede politi så passive til. En repræsentant fra erhvervslivet – Peter Halkjær fra Dansk Erhverv – forsikrer danskerne om, at de syriske kvinder vil glide direkte ind på arbejdsmarkedet. Udtalelsen falder i det statsstøttede medie Berlingske.

I 2021 ser tingene noget anderledes ud – hvilket ikke en overraskelse for mange danskere, der har oplevet årtier med dårligt integrerbare indvandrere, der begår kriminalitet og hæver offentlige ydelser. Under hver femte af de kvindelige velfærdsmigranter fra Syrien er i arbejde i dag. Resten modtager danskernes skattepenge uden at løfte en finger.

De syriske kvinder, der er registreret som i arbejde, er angiveligt i høj grad beskæftiget i regeringens integrationsprojekter eller i jobs, der hidrører den omfattende indvandringsindustri.

Medierne og såkaldte eksperter fylder befolkningen med løgne om masseindvandringen.

*

Hvis du vil vide mere om tilvandrede syreres meget, meget omfattende kriminalitet i Danmark, så følg Syrienblog

Læs journalist Thomas Nørmark Krog ‘s artikel om syriske migranters omfattende kriminalitet på BT

Illustration: Dan Park: Terrorist Welcome

3 Kommentarer på "Medierne fortier sandheden om problematiske syriske migranter"

  1. Endnu en løgne/propagandakampagne fra det officielle Danmark, som ukritiske journalister uden nogensomhelst form for moralske skrupler bare videregiver, uden at stille spørgsmålstegn ved sandhedsværdien i..

  2. Jamen, Göbbels har ikke levet forgæves – fortielser og censur af sandheden har før virket på menneskeheden. Og nu er det de røde medier, der gør dem kunststykket efter. Medierne er ikke bare med til at sætte en dagsorden, men de bestemmer helt og holdent hvad vi som danskere skal mene, tænke og gøre. De bringer nemlig kun de ‘nyheder’, der passer ind i deres begrænsede verden. Det er en sørgelig udvikling som det er på tide at sige fra over for. Lad dog folket selv sortere i virkelighedens verden og selv tænke i stedet ofr at overlade det til medierne.

    • Jamen, Göbbels har ikke levet forgæves. Enig:
      Demokrati er vel een af de største vittigheder. Det giver selv sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå til grunde. !

      De børnekrigere skal da bare ekspederes op til Lolitadukkerne (Jomfruerne).

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.