Pakistans premierminister Imran Khan: Letpåklædte kvinder er selv skyld i voldtægt

Den kvindefornedrende udtalelse fra den pakistanske statsleder, Imran Khan, kommer i forbindelse med, at det muslimske land oplever en stigning i voldtægter.

Imran Khans udtalelse er helt i tråd med udtalelser fra muslimer og venstreekstremister i Danmark, der mener, at nogle politikere og partimedlemmer på højrefløjen selv er skyld i, at de bliver overfaldet, hvis de ikke respekterer religionsstifteren Muhammed og koranen.

Islamisterne og deres røde følgesvende har talt. Det handler om, at offeret selv bærer skylden, hvis man ikke respekterer islam og koranens ord.

Dette er kun begyndelsen. Læg mærke til at den pakistanske ‘feminist’ og folketingsmedlem, Sikandar Siddique, er tavs når hans hjemlands statsleder Imran Khan ydmyger kvinder med voldtægtshån.

Sikandar Siddique bliver bakket op af de toneangivende feminister og kvindeorganisationer i Danmark, der i et anfald af oikofobi har stukket hovedet i busken.

Den niqabklædte kvinde ved Imran Khans side er hans hustru og Pakistans førstedame.

Der findes cirka 26.000 pakistanere i Danmark. Kun 41 procent af de pakistanske kvinder mellem 30 og 64 år er på arbejdsmarkedet.

Der er tale om en decideret middelalderkultur. I Danmark begås 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter af indvandrere.

Vil du have pakistanske tilstande i Danmark? Så stem som størstedelen af danskerne plejer at gøre ved valgene.

1 Kommentar på "Pakistans premierminister Imran Khan: Letpåklædte kvinder er selv skyld i voldtægt"

  1. Her er endnu en forudsigelse fra mig: Snart bliver det forbudt ved lov overhovedet at omtale muslimer negativt. Og især muslimske statsoverhoveder, da det kan resultere i “Dårligere forhold mellem religionerne”, ligesom den latterlige EU-dom lød på for nogle år siden..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.