Pakistaner i Danmark: ‘Jeg er muslimsk læge’

Islamiseringen af Danmark er nu så fremskreden, at danskerne skal leve med deciderede muslimske læger med et religiøst fundament.

Her er det den pakistanske indvandrer Shabbir Ahmed, der omtaler sig selv som muslim før lægetitlen.

Det er skræmmende, at islam fylder så meget, at selv en praktiserende læge, der virker under de danske sundhedsmyndigheder omtaler sig selv som ‘muslimsk læge’.

Kan eksempelvis jødiske medborgere og danskere med tilknytning til den islamkritiske højrefløj være trygge, når de opsøger ‘muslimske læger’?

51-årige Shabbir Ahmed har haft tilladelse til at arbejde som praktiserende læge siden 2003. Den pakistanske migrant er uddannet for danske skattepenge, men omtaler sig selv som ‘muslimsk læge’.

I dag driver den pakistanske muslim en lægepraksis på grænsen mellem Frederiksberg og Københavns Kommune.

På nettet er der en række dårlige anmeldelser af den islamiske læge. En tidligere patient påpeger, at Shabbir Ahmed tydeligvis yder en positiv forskelsbehandling over for patienter, der deler lægens pakistanske baggrund.

Muslimer lader islam komme før alt andet. Selv lægegerningen må vige for Allahs vilje.

*

Læs om Enhedslistens borgmester, der får sine lægeerklæringerne af en kontroversiel muslimsk læge, der har fået alvorlige anmærkninger fra sundhedsmyndighederne.

1 Kommentar på "Pakistaner i Danmark: ‘Jeg er muslimsk læge’"

  1. Udviklingen er tydelig. Og jeg har svært ved at se hvordan den skal vendes, sålænge den yderste venstrefløj sidder solidt på magten i det danske samfund..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.