Indvandrerkvinde: Hvis du fornærmer islam – må du tage dine tæsk

Den armenske indvandrer, Mariam Zakarian, illustrerer begrebet voldsmandens veto. I Mariam Zakarians optik er det offeret, der bærer skylden, når volden rammer.

Mariam Zakarian håner et dansk voldsoffer, der overfaldes af tre arabisk udseende indvandrere på Nørrebro. Mariam Zakarian får sagt, at der er ‘uklogt’ at håne islam i et område med mange muslimske indbyggere. Og at det dermed er naturligt, at blodet må flyde fra danskernes ansigter. Det er en sjældent set kynisme. Men det er en holdning, der er almindelig på venstrefløjen.

Feministen Mariam Zakarian er født i Armenien, men spreder sin ufred i Danmark. Hun er rejst over 3000 kilometer til et nyt opholdsland. På bizar vis udkæmper Mariam Zakarian en kvinde- og kønskamp, når hun påpeger sexisme i rock- og metalmiljøet, hvor nogle kvinder udsættes for nedværdigende behandling.

Men på venstrefløjen og i migrantmiljøet handler det ikke om alle menneskers rettigheder. Ens politiske modstandere må derimod tage de tæsk og den vold, der følger med, hvis de åbner munden.

Det svarer til, at kvindelige voldtægtsofre blev udskammet, hvis de gik udfordrende klædt og havde tiltrukket sig gerningsmandens opmærksomhed.

Armenske Mariam Zakarian har udnyttet det danske velfærdssamfunds goder, og hun bakker op om muslimers gadevold. Gratis uddannelse og en lind strøm af danskernes skattepenge er flydt Mariam Zakarians vej.

Det er tid til at sende voldsapologeten Mariam Zakarian retur til hjemlandet Armenien.

Arabisk udseende indvandrer overfalder en dansk mand på Nørrebrogade.

3 Kommentarer på "Indvandrerkvinde: Hvis du fornærmer islam – må du tage dine tæsk"

  1. Man skulle tro at kvinden havde lært noget af situationen i sit eget hjemland og Azerbaijans ambitioner om erobring af mere armensk (kristent) territorium.
    Åbenbart ikke.. til gengæld kan jeg heller ikke forestille mig at hun scorer points i hjemlandet med udtalelser af denne slags. Dér har de ikke lige de bedste erfaringer med muslimske lande..

  2. Denne såkaldte kvinde, hvis hæslige “kunst” kan ses på http://www.mariamzakarian.com, kalder sig anti-imperialist. Så vidt jeg ved, er islams fornemmeste mål at erobre hele verden. Som Fordrukken Taber korrekt skriver, burde netop en armener være bare en anelse bekymret over voldskultur.

  3. Os Danskere tænker: Islam svinene får deres bekomst en dag.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.