Go’ aften muslimer! Pakistansk tv-vært interviewer syrisk indvandrer.

Danmarks pt. mest islamofile tv-program er TV 2’s Go’ aften live, hvor indvandrere, “racisme” og identitetspolitiske emner fylder sendefladen.

Den pakistanske studievært Simi Jan, der kom i koranskole som seksårig, kaster sig ud i et følelsesladet interview med en kvinde fra Syrien, der nægter at rejse hjem, selvom de danske myndigheder har slået fast, at det godt kan lade sig gøre.

“Jeg er ked af det, men jeg er også sur. Jeg er vred,” raser den syriske indvandrer, Aya Abu-Daher, der forlanger gratis uddannelse, SU og skattefinansieret velfærd betalt af danskerne.

I Go’ aften Danmark møder du aldrig de danske ofre for indvandreres had- og voldskriminalitet. Man ser aldrig danskere, der ikke kan få førtidspension, fordi indvandringen koster milliarder hvert år.

Det statsejede TV 2 leverer propaganda uden lige.

*

Hvis du vil have et mere ædrueligt syn på forholdende i Syrien, end det TV 2 leverer, kan du følge Syrienblog

2 Kommentarer på "Go’ aften muslimer! Pakistansk tv-vært interviewer syrisk indvandrer."

  1. Tænk hvis iransk stats-TV viste et nyhedsprogram, hvor en dansker interviewede en dansker, der ikke længere havde grundlag for at opretholde sig i Iran. Nej, vel?

  2. Der er næsten ingen grænser for Tv2’s exorbitante forherligelser af den multi-kulti-ralisme som denne tv-station efterhånden er gennemsyret af. Rendyrket emotionel-tåreperser-porno i den bedste sendetid. Det stinker’

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.