TV 2 lyver om ‘danske Sara’ fra Islamisk Stat: Nyhedsværten Natasja Crone går fri


Seerne må se måbende til, mens en af TV 2’s mest kendte nyhedsværter, Natasja Crone, bringer falske nyheder om en Islamisk Stat-terrorist. Men som altid bliver løgnagtige journalister fredet af deres kolleger.

Fredag 26. marts 2021 interviewer journalisten Natasja Crone nogle iranske indvandrere, der er pårørende til IS-terroristen Sara Nobakhti-Afshar. Det sker i aktualitetsprogrammet Go’ aften live. Den kvindelige terrorist kaldes for ‘danske Sara’, og TV 2 spørger om, Sara Nobakhti-Afshar skal ‘hjem’ til Danmark.

Problemet er, at Natasja Crone og TV 2 er fulde af løgn. Islamisk Stat-terroristen Sara Nobakhti-Afshar er nemlig udelukkende iransk statsborger. Sara Nobakhti-Afshar fik frataget sit danske statsborgerskab i sommeren 2020. ‘Danske Sara’ er i virkeligheden ‘iranske Sara’ – og hendes ‘hjem’ er Den Islamiske Republik Iran.

TV 2-værten Natasja Crone fylder danskerne med løgn. Natasja Crone er en af landets mest profilerede nyhedsværter. Få dage før det kontroversielle interview er Natasja Crone vært for en politisk debat, hvor folketingets partiledere mødes i en direkte udsendelse.

Det er uklædeligt, at en nyhedsvært slipper uden kritik, når der udsendes løgne og propaganda, der skal hjælpe islamiske terrorister til Danmark.

*

Kritiske journalister kan kontakte TV 2’s Natasja Crone på: Email: nacr@tv2.dk

6 Kommentarer på "TV 2 lyver om ‘danske Sara’ fra Islamisk Stat: Nyhedsværten Natasja Crone går fri"

 1. Problemet er at mainstreammedierne, efter at have censureret alle anderledes tænkende væk, nu har patent på “sandheden”. Oppositionens medier har næsten ingen læsere. Det officielle Danmark har åbenbart besluttet sig til at selvdestruere og alle skal følge med. Ingen er tilladt at afvige fra den kurs, som det officielle Danmark har begivet sig ind på og alle skal være med til at betale, uanset at de har taget afstand fra projektet.
  De gør dog regning uden vært. Jeg vil til enhver tid fastholde at regningen skal betales udelukkende af dem, der støtter denne politik. Dvs de Folketings-partier, der har vedtaget udslettelsen af Danmark som land og dem, der har stemt og stadig stemmer på dem, samt støtter afskaffelsen af Danmark som nationalstat og tilvandringen af alle disse hundredetusinder af muslimer til landet, vel vidende at resultatet ville blive destruktionen af den jødisk/kristne arv og indførelsen af en muslimsk indflydelsessfære i Danmark og Europa, der med tiden vil omdanne kontinentet til fuldstændig islamisk. Og det resultat er vi faktisk allerede ved at have nået.

 2. Natasja Crone er fra en hviderussisk slægt. Skal vi så kalde hende “hviderussiske Natasja”?

  • Jeg tror ikke, hun er naiv, Brian. Jeg tror faktisk at hun et eller andet sted virkelig mener at disse mennesker, islamisterne, er bedre og mere ønskværdige at leve i samme land med end dem, hun lever sammen med nu; hun keder sig over at leve i Danmark med andre lyshudede. Crone er en af dem, der aldrig kan få forandring nok og har en rastløs sjæl, der altid kræver ændringer. Bare et gæt, det her.
   Men det er det nærmeste, jeg kan komme en årsag. En anden årsag kan være at hun føler sig som et bedre og mere dannet/uddannet menneske end de danskere, der aldrig har fået en guldrandet uddannelse og er en del af det kulturel-elitære segment. Jeg kender en del af disse mennesker og de mener virkelig seriøst at de er løftet over os andre- de er gode, nej bedre mennesker end os andre og befinder sig ALTID på et højere moralsk stadie end deres hvide landsmænd.
   Begge forklaringer kan selvfølgelig være aktuelle.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.