Terrorister til Danmark? Muslimske forældre lod deres søn dø i kugleregn.

Er man gode forældre og i stand til at tage sig af børn, hvis man lader sin søn dø i islamisk jihadkamp, mens geværkuglerne fyger om ørerne på én?

Mød forældreparret Sara Nobakhti-Afshar og ‘Deniz’, der fik tre børn, mens de var en del af terrorgruppen Islamisk Stat i Syrien. Deres lille søn ‘Abdurrahman’ dør under de voldsomme kamphandlinger, da IS-terroristerne kæmper for deres sidste tilholdssted i byen Al-Baghuz, der ligger ved grænsen mellem Syrien og Irak.

Sara Nobakhti-Afshar og ‘Deniz’ kunne have forladt Islamisk Stat-terrorreden eller overgivet sig. De valgte at kæmpe til sidste blodsdråbe for en muslimsk terrorbevægelse. Abdurrahman dør, da han er to år gammel. Den lille dreng fanges i krydsilden, da muslimerne kæmper om grænsebyen i 2019. Kort tid efter må IS-terrorister give op.

Sara Nobakhti-Afshar og ‘Deniz’ bliver taget til fange sammen med deres to overlevende børn. Nu forsøger de muslimske terrorister at komme til Danmark sammen med deres børn på fire og to år.

Argumentet er, at børn har det bedst, når de er sammen med forældrene. De to terrorister bliver bakket op af danske politikere, journalister og såkaldte ‘hjælpeorganisationer’.

“Det er ikke muligt, at lave en løsning, hvor mødrene (IS-terrorister, red.) ikke kommer med,” siger Rosa Lund fra Enhedslisten og slår fast:

“Børnenes helbredsmæssige tilstand forværres, hvis man adskiller dem fra deres mødre.”

De Radikales Sofie Carsten Nielsen siger også tydeligt “ja” til, at de muslimske terrorforældre skal rejse med børnene til Danmark. Og hun bakkes op af Red Barnet:

“Det eneste rigtige at gøre er at få dem (børn af IS-terrorister, red.) hjem til Danmark, og selvfølgelig få mødrene med,” siger Johanne Schmidt-Nielsen, der er generalsekretær for Red Barnet.

Johanne Schmidt-Nielsen er mangeårig partileder for Enhedslisten. Hun er ikke overraskende enig med partikammeraten Rosa Lund.

Disse naive meningsdannere og politikere ønsker, at forældreparret Sara Nobakhti-Afshar og ‘Deniz’ familiesammenføres i Danmark, selvom de ofrede deres lille søn til geværkuglerne i Syrien. Islamisk Stat-terroristerne Sara Nobakhti-Afshar og ‘Deniz’ er ikke danske statsborgere. De har henholdsvis et iransk og australsk pas.

Ifølge Enhedslisten, Det Radikale Venstre og SF skal danskerne nu sørge for en iransk-australsk familie, der er tilbageholdt for terrorvirksomhed i Mellemøsten. Venstrefløjens selvgode politikere er voldsomt naive, når de mener, at børn har det godt i udenlandske terroristfamilier, der kæmper for at udbrede Allahs lovord.

*

Læs mere om Red Barnet og Johanne Schmidt-Nielsen, der vil hente udenlandske terrorister til Danmark


Se også En pige født i Syrien, datter af afrikanske Umm Baraa: Ingen af dem har nogensinde været i Danmark!

4 Kommentarer på "Terrorister til Danmark? Muslimske forældre lod deres søn dø i kugleregn."

 1. Og når resultaterne kommer i form af flere terrorangreb i Danmark så har Lund og Schmidt-Nielsen og andre facilitatorer blod på hænderne. Vi har advaret dem om at det her bliver en katastrofe for Danmark. De lytter ikke. I stedet vil de åbenbart se dansk blod. Andeledes kan man simpelthen ikke fortolke det her.

 2. Ekstra Bladet har i dag også en tårevædet historier om “Ibrahim”, der blev hentet herop uden forældre, fordi han er lam i begge ben efter at være blevet skudt i Kalifatet.

  Gad vide hvor meget, den dreng koster det danske samfund om året? Men måske han kan flytte ind hos Kristian Hegaard?

  • Det er sjovt nok som pressen beskæftiger sig med de “stakkels” islamister og deres familier, mens deres utallige ofre ikke omtales med ét ord. Det er til at blive rasende over.

   • Uwe Max Jensen | 5. april 2021 ved 10:32 |

    Ja. Det er helt bizart. Ofrene for Islamisk Stat er glemt / helt fraværende i debatten.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.