Racisme mod danskere i dansk fodbold?

Frihedens Stemme bringer en henvendelse fra en ung mand om racisme mod danskere i dansk fodbold:

“Jeg spiller elitefodbold fem gange om ugen. Jeg spiller kampe i weekenden, og elsker det. Jeg bor i Aarhus omegn, i en by med massere af penge og gode mennesker. Men når vi er til fodboldkamp, kommer vi altid hjem og fortæller forældrene om, hvordan der kom slåskamp og slagsmål. Historien ender altid med, at det var ham udlændingen, som slog os. Og det er det. Når vi spiller, tør man ikke gå ind på kroppen af dem, som er udlændinge, fordi de enten slår eller begynder at råbe ad én. Det er det, jeg synes er surt ved fodbold.

I dag er et godt eksempel. Jeg var til kamp og TØRRER en udlænding med tunnel og det hele. Derefter løber jeg op ad banen, men han kommer bare og skubber mig ned i stolpen, så jeg får næseblod. Derefter går jeg hen til ham og spørger, hvad jeg gjorde? Hans svar var bare: Hold din kæft eller jeg slår dig. 


Det var ikke sket, hvis det var nogle fra vores hold, som var blevet tørret. Et andet eksempel er, at deres lille lyshårede målmand, som var den eneste dansker på holdet, kom til at tabe bolden, så vi scorede. Tre af spillerne gik hen til ham og sagde: Næste gang du gør det, ryger du af holdet, og vi og vi tæsker dig.


Viby-Stautrup er et hold, hvor spillerne (der har udenlandsk baggrund) kun vinder, fordi de er hurtige og voldelige og på grund af dommerfejl.

Er det okay at lave en liga, hvor migranter ikke må være med? For at få mere respekt og orden i fodbold.”

*

Hvis du har oplevet racisme vendt mod danskere i forbindelse med fodbold eller andre sportsgrene, er du meget velkommen til at kontakte Frihedens Stemme.

1 Kommentar på "Racisme mod danskere i dansk fodbold?"

  1. Det er det samme med hele konceptet omkring “anti”-racisme i UEFA i øjeblikket.
    Man påstår at man er imod racisme; det gælder bare ikke racisme mod hvide mennesker. Hele konceptet fungerer kun til fordel for brune og sorte spillere og er en del af befolkningsudskiftningsdagsordenen, som jeg ser det. Se på Frankrigs landshold. Og på deres klubhold. Når man ser disse hold, så tænker man uundgåeligt “Gider hvide mennesker ikke spille fodbold mere i Frankrig?”..
    Det samme med black lives matter-knæfaldene; man støtter her en efter min mening mere eller mindre åbenlyst erklæret marxistisk organisation, som arbejder for at forbedre de sortes stilling i samfundet på bekostning af de hvide. Dem ser de nemlig som fjenden.
    Jeg slukker for kampen øjeblikkeligt hvis der er hold, der knæler før en kamp. Det inkluderer det venstreekstremistiske danske landshold.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.