Hukommelsen er kort

Da jeg for et par dage siden skulle følge op på historien om terrorangrebet i Vetlanda i Sverige, prøvede jeg at stadfæste, hvornår angrebet fandt sted. Jeg nåede umiddelbart frem til, at det måtte være engang i efteråret – altså for flere måneder siden. Det viste sig, at knivangrebet i Vetlanda blev udført for tre uger siden!

På samme vis synes politikere, debattører, meningsdannere og en foruroligende stor del af de danske vælgere fuldstændig at have glemt, hvad Islamisk Stat stod for, dengang de islamiske krigere havde overtaget i Syrien. Islamisk Stat stod for halshugninger, udstilling af afhuggede hoveder på offentlige pladser, rituel afbrænding af fanger, drab på homoseksuelle ved at kaste dem ud fra høje bygninger og tilfangetagelse af kvinder fra yazidi-samfundet, der blev anvendt som sexslaver.

I dag er Syrienjihadisterne pludselig blevet nogle, det er synd for, fordi de har sat børn i verden. Vi bør ikke hente terrorister til Danmark. Som den seneste tids terroranholdelser afslører, har vi allerede rigeligt med muslimske terrorister i Danmark.

I stedet bør Danmark arbejde på at skabe gode relationer til Syrien, så jihadisterne kan udleveres til retsforfølgelse i Syrien, hvor de for hovedpartens vedkommende har begået deres forbrydelser. De gode relationer til Syrien vil samtidig komme Danmark til gode, når repatrieringen af de syriske migranter, der flygtede under borgerkrigen i Syrien, begynder.

Se også TV 2 lyver om Islamisk Stat-kvinde: ‘Danske Sara’ er iransk statsborger

2 Kommentarer på "Hukommelsen er kort"

  1. Jeg tror de røde partier vil gøre en dyd ud af at beholde et dårligt forhold til Syrien og Assad. Så kan de importere flere ISIS krigerbørn til landet og håbe på at få forældrene med. De er jo tilsyneladende glimrende til at overtale stasiministeren (ups, der skulle stå statsministeren 😉)..

  2. Ja og selv er to årigt barn bliver futtet “LEVENDE” af i et bur. Magen til det den Jordanske pilot blev det, da han blev taget til fange.

    Jeg har ingen mulighed for at oploade billedet af den 2 årige i flammerne, men billedet haves, hvor den lille pige blev futtet af foran hendes forældre.

    Her er linket:
    https://barenakedislam.com/2016/07/26/islamic-state-isis-burns-alive-iraqi-two-year-old-and-her-family-in-a-cage/

    Islam er mageløst.!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.