Skatteyderne betaler: Kønsopdelt bøn på muslimsk privatskole

Små skolepiger forbydes at bære stramt tøj i henhold til sharialoven. Pigerne får uddelt shariatørklæder før skolens pilgrimsrejse. Småpigerne skal ære Allah og må ikke friste ældre mænd seksuelt.

Når de muslimske skolebørn er på tur, er der islamisk massebøn, hvor eleverne er kønsopdelt. Piger sidder selvfølgelig bagerst, fordi de er urene ifølge koranen. Dette er hverdagen på en koranskole på Nørrebro i København – kun et stenkast fra den rødvinsdrikkende kulturelite, der nyder solen på det fashionable Sankt Hans Torv.

DIA Privatskole – også kaldet ‘Den Islamisk Arabiske Friskole’ – blev styret af en gruppe mænd fra en islamisk forening, der oven i købet delte adresse med skolen. En tidligere skoleleder svindlede med lønsedler for op imod fire millioner kroner og kom to år og seks måneder i fængsel.

I januar 2018 angreb en gruppe muslimske mænd den kontroversielle koranskole og truede nogle ansatte. Nogle af de indtrængende mænd var iført vagtuniformer.

“Pludselig stod der 15-20 mænd. De ville overtage skolen,” udtalte en ansat på koranskolen på Nørrebro. Få dage efter overtagelsesforsøget er den gal igen, da en større muslimsk menneskemængde samler sig i den lille Sankt Hans Gade på Nørrebro. De ophidsede muslimer, hvoraf nogle har børn på skolen, vil tilrane sig kontrollen over koranskolen.

De danske medier er efterfølgende fyldt med overskrifter om, at ‘Den Islamisk Arabiske Friskole’ er lukningstruet og skal have frataget alle offentlige tilskud. Styrelsen for Undervisning og Kvalitet sætter koranskolen under skærpet opsyn.

“Styrelse vil lukke landets ældste muslimske friskole,” står der i Berlingske. Men medierne er tavse, da sagen tager en drejning. Den islamiske koranskole overlever, og skolen kører videre den dag i dag.

Det sker trods direkte mistanke om omfattende snyd med de muslimske elevers karakterer. Koranskolen har eksempelvis haft et tårnhøjt karaktergennemsnit i idræt på 11,4. Det ekstreme resultat sår mistanke om snyd ved skolens prøver. Det hele er orkestreret af en skolebestyrelse, hvor flertallet blev udpeget af en islamisk forening.

I dag bliver eleverne undervist af en kvindelig muslim, der er blevet beskyldt for at være holocaustbenægter. Den tørklædeklædte lærer har desuden fået kritik for at sige, at homoseksualitet ikke er medfødt og kan kureres.

Koranskolen kører videre, og danskerne betaler. ‘Den Islamisk Arabiske Friskole’ får omkring 75 procent af sine udgifter betalt af staten. Koranskolen indkasserer mellem 16 og 19 millioner kroner hvert år. Penge, der tages fra danskernes fælleskasse.

Hvorfor skal danskerne betale for kønsopdelt shariabøn i en koranskole?


Se også Skoleleder Claus Hjortdal og Muhammeds røvhul

Be the first to comment on "Skatteyderne betaler: Kønsopdelt bøn på muslimsk privatskole"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.