Terrorcentraler skal ikke anerkendes som trossamfund

Fuldstændigt vanvittigt forslag af De Konservative. De mener, at Grimhøjmoskéen og Fredens Moské i Aarhus bør anerkendes som trossamfund.

Moskeen på Grimhøjvej var transitcenter for “danske” Syrienjihadister. Mindst 24 af de “danske” Syrienjihadister kom fra Grimhøjmoskeen. Fredens Moske var det sted, hvor to palæstinensiske mænd var til fredagsprædiken, inden den ene efter aftale med den anden angreb Rasmus Paludan med en kniv.

Disse terrorcentraler skal ikke have rettigheder og økonomiske fordele i form af skattefrihed. De skal lukkes.

1 Kommentar på "Terrorcentraler skal ikke anerkendes som trossamfund"

  1. Forslaget passer meget godt ind i det billede, jeg har af De Konservatives ledelse; på den forkerte side her i en af de perioder i historien, hvor det er meget vigtigt at træffe de rigtige beslutninger. Og på det område har de Konservative nu i mange år truffet fuldstændigt katastrofalt forkerte beslutninger. Ikke bare denne her, men også, sammen med Venstre og andre partier, der nu må vurderes at være helt fascistiske; beslutningen om at forære politikerne den totale magt over befolkningen via den nye Epidemilov og ikke mindst vanvidsprojektet “coronapasset”, der vil blive rullet ud i de kommende måneder, hvorefter danskerne skal til at fremvise et pas for at gå på café, restaurant eller andre offentlige steder! Komplet sindssygt! Og det er bare begyndelsen.
    Jeg håber at så mange som muligt vil være med i boykotten af samfundet, hvis disse vanvidstiltag gennemføres.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.