Blødt diktatur


Vivian Anita Alexandru er blevet anholdt for at have delt et foto af en brændende statsministerdukke i en Facebookgruppe, der er kritisk overfor regeringen. Delingen af fotoet bliver af politiet opfattet som en trussel mod Mette Frederiksen.


Bloggeren Kim Møller, der er redaktør på Uriasposten, og undertegnede, der er journalist på mediet Frihedens Stemme, er sigtet i sager vedrørende deling af fotos fra islamiske terrorangreb. Strafferammen er op til tre års fængsel.


Vi lever i bizarre tider, hvor politiet og magthaverne ønsker at sidde særdeles tungt på informationsstrømmen og debatten. At bruge ord som diktatur og politistat om Danmark er måske stadig en overdrivelse.

Men det bløde diktatur er en realitet.

Læs Politikens artikel – ved journalist Frank Hvilsom – om Vivian Alexandru her.

Læs Casper Udemarks overvejelser om politistaten her.

4 Kommentarer på "Blødt diktatur"

 1. Great minds think alike, Uwe Max. Havde sjovt nok lige lagt en kommentar på en af FS´ andre opslag om facebook omkring denne sag.
  Jeg gengiver lige den sidste halvdel af min kommentar fra “Journalist Kristian Danholm advarer om Facebookgruppen Fri Debat”-opslaget, som lyder således:
  Hvad kan man efterhånden gøre andet end at holde sig langt væk fra facebook, twitter, instagram og alle andre sociale medier. Der er politistatstilhængere og stikkere overalt og lovene bøjes efterhånden i en grad, så man tydeligt kan se et mønster; nemlig at ytringsfriheden er komplet afskaffet og at vi nu lever i en politistat, ledet af totalitært indstillede mennesker. Hvilket vi efterhånden har set utallige eksempler på.
  Utroligt at politiet synes at de kan være sig selv bekendt i denne sag! De optræder som den totalitære regerings små nikkedukker.
  Der er en stor verdensomspændende demonstration på lørdag mod coronarestriktioner. Den danske demonstration arrangeres af Mads Palsvig og JFK21-partiet efter anmodning fra den internationale arrangør, og varer fra 12-17 (se programmet på JFK21s side).
  Jeg har ikke nogen god fornemmelse omkring denne demo. Palsvig antyder også i sin omtale af den at man kommer til at bakse med myndighedernes forventede negative holdning til disse demonstrationer og han advarer direkte om agents provocateurs fra politi og efterretningstjeneste, der vil have til opgave at lave uro, så man efterfølgende kan bagvaske arrangørerne og selve bevægelsen bag demonstrationen. Der omtales alle mulige forholdsregler, man som demonstrant bør tage i forbindelse med demonstrationen. Jeg tror det vil afholde mange fra at deltage, når de til enhver tid kan udsættes for vilkårlig anholdelse og sigtelse med alskens til formål opfundne anklager mod dem.
  Massemedierne vil naturligvis spinde den lave deltagelse som at befolkningen ikke støtter demonstrationerne og at det kun er nogle få samfundstabere og konspirationsteorister, der deltager i sådanne manifestationer..

 2. Det næste, der sker, er vel at politiet møder op hos Uwe Max og bortskaffer hans computer samt sigter ham for trusler mod statsministeren, eftersom han lige har gengivet Alexandru´s opslag her?.. intet kan overraske mig længere..

  • Politiet har skam ransaget mit hjem for år tilbage.

   Mange af de ting, der overgår Men In Black-folk nu, har været standardprocedure mod folk fra højrefløjen i en del år. Anholdelserne af Steen Raaschou, Jeppe Juhl, den mulige person bag Syrienblog osv. i 2019 er eksempler på det samme.

   Aflytningen af Asger Trier Engberg er et andet eksempel.

   Højrefløjen har bare ikke styrken til at rejse disse sager i medierne.

   • Fordrukken Taber | 18. marts 2021 ved 14:36 |

    Det er op ad bakke, Uwe.
    Personligt venter jeg stadig på det tidspunkt, hvor det pludselig går op for befolkningen at deres frihed, borgerrettigheder og personlige valg er væk- for slet ikke at tale om deres lands selvstændighed- og derefter i samlet flok samles inde ved Christiansborg, hvor de invaderer Folketinget, afsætter regeringen og nedsætter et forretningsministerium, der skal forfatte en ny og bedre Grundlov, der i højere grad beskytter den menige befolknings rettigheder, samt påbegynder hjemsendelserne af muslimer til deres hjemlande..

    – og så vågnede jeg! Det gik ellers lige så godt med den drøm.. 😁😁

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.