Se billederne: Kriminelle Pelle Dragsted kræver fri indvandring til Danmark

“Asyl til alle her og nu!” råber den 26-årige Pelle Dragsted, mens han bryder ind i Sandholmlejren i Nordsjælland. Enhedslistens naivitet er nærmest bundløs, når det kommer til masseindvandringen fra muslimske lande.

Her ses Enhedslistens nuværende chefideolog og tidligere folketingsmedlem Pelle Dragsted, mens han sidder på taget i den lukkede afdeling af Sandholmlejren.

Pelle Dragsted er sammen med 23 medgerningspersoner brudt ind i den indhegnede del af asyllejren, hvor afviste velfærdsmigranter venter på at blive sendt hjem. På banneret står der ‘ingen grænser’, og Pelle Dragsted triumferer fra tagryggen, mens store politistyrker ankommer i pansrede mandskabsvogne.

Indbruddet i Sandholmlejrens lukkede afdeling finder sted 12. september 2002. Pelle Dragsted repræsenterer gruppen Globale Rødder, der året efter er indblandet i et overfald på Danmarks stats- og udenrigsminister. Efterfølgende er Pelle Dragsted en af de Enhedslistenfolk, der bakker op om det politiske angreb, der finder sted på Christiansborg.

Pelle Dragsted er under indbruddet i efteråret 2002 en etableret del af Enhedslisten. Den unge venstreekstremist har på daværende tidspunkt været arresteret, fængslet og besøgt danske retssale utallige gange. Det handler i mange år om politisk vold og trusler, da Pelle Dragsted grundlægger det politiske tæskehold Antifascistisk Aktion / AFA.

Politiet stopper Pelle Dragsted og andre voldelig ekstremister i en bus, der er pakket med køller og andre våben, der er beregnet på at lemlæste politiske modstandere.

Få år efter den ulovlige aktion i Sandholmlejren bliver voldsmanden Pelle Dragsted udnævnt til ‘international sekretær’ i Enhedslisten. Den tidligere kommunist avancerer senere til pressechef på Christiansborg og bliver politisk rådgiver for partilederen Johanne Schmidt-Nielsen. 13 år efter Pelle Dragsteds indbrud i Sandholmlejren, hvor han råber ‘asyl til alle’, bliver Dragsted valgt til folketinget. I Enhedslisten betaler forbrydelser sig.

I dag optræder Pelle Dragsted som Enhedslistens chefideolog og politiske bagmand. Pelle Dragsted spillede en central rolle i forhandlingerne, da den nuværende socialdemokratiske regering etableres med Enhedslistens stemmer i 2019.

Pelle Dragsted hævder i dag, at han ikke længere går ind for vold, tæsk og fri indvandring.

“Jeg fortryder, at jeg ikke stillede spørgsmålstegn ved, hvordan vi kunne sige, at vi gik ind for menneskerettigheder, samtidig med at vi selv legede både politi og domstol,” siger Pelle Dragsted.


Se også Men In Black-demonstrant Nanna Skov Høpfner får to års fængsel: Valgte pakistansk forsvarsadvokat

2 Kommentarer på "Se billederne: Kriminelle Pelle Dragsted kræver fri indvandring til Danmark"

  1. Sidste år blev Tryg´s store hjerteløber-reklame (på to husvægge) på Østbanegade i København udsat for en påmaling, hvor der stod “NO BORDERS” med stort. Det tog flere måneder før Tryg tog sig sammen til at overmale denne propaganda, og det var kun fordi de skulle opdatere deres reklame med en ny. Irriterende at se på det propaganda i månedsvis.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.