Tyrkisk moské: Unge muslimer skal droppe søvnen og bede til Allah om natten

Den islamiske Furkan-bevægelse kommer med et usædvanligt opråb til unge muslimer i Danmark. ‘Islamisk bøn (salah, red.) er bedre end søvn’.

Børn og unge, der bekender sig til islam skal altså knæfalde Allah midt om natten, hvor de fleste normale mennesker sover.

‘MUSSA – Muslimsk Ungdom Skole & Studie Aktiviteter’ er et dæknavn for en tyrkisk moské, der ligger i København. Det er den tyrkiske Furkan-bevægelse, der driver moskéen og en koranskole på adressen i Valby.

Furkan-bevægelsens leder, Alparslan Kuytul, kom på den danske hadprædikantliste i 2017 og blev nægtet indrejse i Danmark på grund af sin islamiske flammetale. Så sent som i efteråret 2020 offentliggjorde de danske sundhedsmyndigheder flere rapporter, der påviser vigtigheden af, at børn og unge får deres søvn.

“Søvn har stor betydning for børn og unges sundhed og trivsel, og søvn er vigtigt for børns udvikling. Manglende søvn eller dårlig søvn kan eksempelvis hæmme børns koncentration, evne til at lære, deres vækst og immunforsvar,” lyder det fra Sundhedsstyrelsen.

I 2014 kom det frem, at de danske skatteydere hvert år giver mange tusinde kroner til den islamistiske Furkan-bevægelse.

Islamisk kultur er direkte farlig for den danske folkesundhed. Men danskerne betaler for det muslimske vanvid. Det er dybt godnat.


(Billede: Alparslan Kuytul prædiker)


Giv Hard Line en vælgererklæring lige her

1 Kommentar på "Tyrkisk moské: Unge muslimer skal droppe søvnen og bede til Allah om natten"

  1. syge ideologi

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.