Sortgul kvinde: Komikeren Brian Mørk er racistisk og voldelig

Få danskere kender komikeren Brian Mørk, der bevæger sig i yderkanten af den danske standup-scene.

Alligevel er den 47-årige fraskilte humorist kommet i søgelyset hos den raceopmærksomme venstrefløj. Den politisk korrekte Brian Mørk bliver beskyldt for racisme og for at bruge en voldelig retorik, der skader sorte mennesker.

Det er raceaktivisten Mica Nocol Oh, der står bag de hårde anklager mod den ellers venstreorienterede, politisk korrekte og islamofile komiker.

47-årige Mica Oh hævder, at hun er statsløs og er kommet til Danmark på grund af racisme. Sandheden er, at Mica Oh er adopteret fra Sydkorea i 1982.

Mica Oh har en sydkoreansk mor og en far med afrikanske rødder. Som treårig rendte hun alene rundt i Seouls gader. I de begyndende teenageår blev Mica Oh opmærksom på sin delvist sorte hudfarve.

Mica Oh er enlig mor. Hun har modtaget sociale ydelser og været hjemløs i flere år. I 2017 raser Mica Oh mod Københavns Kommune, der har sat hende på integrationsydelse og ikke vil tilbyde hende en lejlighed. I dag lever Mica Oh af at være sin (delvist) sorte hudfarve, og hun spreder jævnligt racismeanklager mod de danskere, der reddede hende fra Seouls gader og har betalt hendes velfærdsydelser.

Mica Oh har undervist elever i antiracisme og intersektionel feminisme. De hudfarvebaserede kurser foregår i et kulturhus på Nørrebro, der er finansieret med skattemidler fra Københavns Kommune. På den måde betaler danskerne selv for de racismeanklager, der rammer den skatteplagede befolkning.

Nu må Brian Mørk sande, at alle de anstrengelser han har gjort sig for at komme tæt på den kulturelle elite, kan være spildt. Brian Mørk går nu under kælenavnet ‘standuppens svar på Rasmus Paludan’.

Et nærmest tragikomisk udkomme, da Brian Mørk har udskammet Rasmus Paludan ved flere lejligheder. I foråret 2019 kalder Brian Mørk sin politiske modstander for ‘Røvsmuds Paludan’ og ‘Røvsnus Paludan’ på de sociale medier. De to øgenavne skal angiveligt opfattes som en del af den danske humortradition.

Brian Mørks udfald mod højrefløjen har ikke formildnet den afrikansk-koreanske raceaktivist Mica Oh:

“Det er vildt så snæversynet hvide mennesker er, og I slet ikke kan se det,” lyder anklagen fra Mica Oh.


Se også Er Brian Mørk bange for Allah? 

1 Kommentar på "Sortgul kvinde: Komikeren Brian Mørk er racistisk og voldelig"

  1. Et eller andet sted er det meget fedt, når de skændes og sviner hinanden til, indbyrdes 😃😃😃

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.