DR’s Grand Prix-chef Molly Plank melder ud: Jeg hader Pia Kjærsgaard

Lørdag aften så mange licensbetalere Dansk Melodi Grand Prix. Men seerne fik ikke indblik i de ræverøde politiske kræfter, der står bag tv-showet.

Den ledende grand prix-medarbejder, Molly Plank, jubler, da Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard må træde tilbage fra posten som folketingets formand.

Dansk Folkeparti har ofte et kritisk syn på Danmarks Radios politiske verdenssyn, og alt tyder på, at partiet har ret.

“Dagens bedste nyhed,” jubler DR’s magtfulde produktionsleder og producent, Molly Plank. Det sker få dage efter det seneste folketingsvalg.

I juni 2019 står det klart, at der ikke er politisk opbakning til, at Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard kan fortsætte som folketingets formand.

“Aldrig er et erhverv blevet tacklet SÅ dårligt. Farvel!” raser den ledende DR-medarbejder, da Pia Kjærsgaard må træde tilbage fra posten som folketingets formand. Hvad Pia Kjærsgaard konkret har tacklet dårligt i forbindelse med formandsposten, får man ikke nogen seriøs uddybning af.

Meget tyder på, at der er et politisk betændt miljø på DR’s melodi grand prix-redaktion. Da rulleteksterne kører over skærmen lørdag aften, er Molly Plank et af de første navne, som seerne kan læse. Det er ikke tilfældigt.

Molly Plank er en toneagivende produktionsleder og tv-producent i Danmarks Radio. Hun har et enormt ansvarsområde – ikke mindst i forbindelse med melodi grand prix’et.

“Man kan sige, at min overordnerede funktion er at sørge for, at der kommer Grand Prix på skærmen … når der opstår udfordringer undervejs, og der skal tages store beslutninger, ender de også på mit bord,” fortæller Molly Plank.

En DR-chef på dette niveau hyrer arbejdskraft, aftaler lønninger og får det store puslespil bag tv-showet til at gå op.

”Jeg starter med at sammensætte det rigtige team af kreative og praktiske kræfter. For det rigtige team betyder det bedste program,” lyder det fra Molly Plank. Molly Plank har flere gange været ‘delegationschef’, når den danske grand prix-vinder, korsangere og DR-ansatte rejser til det internationale melodi grand prix.

På fotoet sidder DR-chefen Molly Plank i sofaen ved Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019, der blev afholdt i Israel. Licensbetalerne aner ikke, at DR’s storsmilende Molly Plank – der sidder sammen med grand prix-vinderen ’Leonora’ – hader Pia Kjærsgaard, fordi folketingspolitikeren er kritisk over for masseindvandring og DR.

“Hun (Pia Kjærsgaard, red.) er helt på månen – afsted med hende,” skriver Molly Plank på Facebook.

Hadet til Dansk Folkeparti stopper ikke ved partistifteren Pia Kjærsgaard. I efteråret 2016 deler Molly Plank et Facebookopslag med titlen:

“RACISTERNE I DANSK FOLKEPARTI.”

Molly Plank skriver “føj for den’!” og henviser til en DF-politiker, der påpeger, at ikke-vestlig indvandring har medført en overrepræsentation af migranter i kriminalitetsstatistikkerne.

Sandheden er ilde hørt på DR’s grand prix-redaktion.

Danmarks Radio er IKKE alle danskeres medie – men alle danskere skal betale gildet.

***

Mere om Danmarks Radios grand prix-redaktion, der omfavner islam og homofobi.

3 Kommentarer på "DR’s Grand Prix-chef Molly Plank melder ud: Jeg hader Pia Kjærsgaard"

 1. Ufatteligt at man skal betale til en organisation, der end ikke prøver at være nogenlunde upolitisk.

  Ud over freak showet MGP, skal vi dagligt høre deres “journalister” svine alle til højre for Socialdemokratiet til. De prøver ikke engang at skjule det længere.

  Artiklerne på RT.com er langt mere informerende end DRs nyheder, men RT bliver selvfølgelig erklæret for russisk propaganda af de røde danske medier, selv om de fleste af RTs artikler er mere neutrale end DRs indslag…

  • Den Socialdemokratiske Pornokanal DR er lige til skrot.
   Hov Hov. De mindre bemidlede hvad IQ angår skal jo have en kanal og her er den passende. Men det er ikke passende, at vi der har lidt midler, skal betale. Det må vi lade de dumme om.

 2. MGP er spild af penge, plus pisse dårlig musiksmag

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.