Politisk vold mod højrefløjen er blevet social acceptabel

For 11 år siden blev bloggeren Kim Møller og hans chauffør overfaldet, da Møller dækkede en venstreradikal demonstration i Aarhus. Overfaldet fik bred mediedækning, og det blev fordømt af talrige kommentatorer – også politisk korrekte typer som Søren K. Villemoes, Troels Heeger og William Jansen fra Fri Debat.

I dag er politisk vold mod højrefløjen i praksis socialt acceptabel. Overfaldet på et medlem af Stram Kurs lørdag på Nørrebro har ingen mediedækning fået. Og det er mig bekendt ikke blevet fordømt af andre end medlemmer af Stram Kurs og folk, der har berøring med Stram Kurs. End ikke højrefløjens medier og blogs har gidet at skrive om overfaldet.

Det er egentlig lidt trist.

Et medlem af Stram Kurs bliver overfaldet lørdag eftermiddag på Nørrebro i forbindelse med en demonstration.

2 Kommentarer på "Politisk vold mod højrefløjen er blevet social acceptabel"

  1. Og med de seneste “trends” fra USA på dette område, hvor venstrefascistisk vold mod alt og alle har været godkendt oppefra, har vi formentlig det samme at se frem til her i landet. Grundloven er i forvejen de facto afskaffet. Borgerrettigheder er nu fortidslevn, der betragtes som ligegyldige, især af ungdommen.
    Fremtiden har meldt sin ankomst. Og den ser ikke ud til at være baseret på de vestlige og kristen/jødiske værdier, som ellers har skaffet os al samfundsmæssig fremgang i de seneste mange århundreder..

  2. venstrefløjen er islamister

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.