Lars Hedegaard overvejer at melde sig ud af Nye Borgerlige

Lars Hedegaard, der var en af Danmarks første islamkritikere, har støttet Nye Borgerlige i en årrække. Men på det seneste er der kommet slinger i valsen, fordi Nye Borgerlige ifølge Lars Hedegaard ikke er islamkritiske nok og for eksempel ikke ønsker at forbyde moskeer. Lars Hedegaard betragter moskeer “som kaserner og propagandacentraler for profetens krigere”. En opfattelse, der flugter med Stram Kurs’ holdning til islam.

I går skrev Lars Hedegaard en opdatering på sin Facebookprofil, hvor han spurgte om, han skulle forlade Nye Borgerlige. Det blev ikke til noget entydigt svar i kommentarfeltet. Men opdateringen affødte en længere debat, og Lars Hedegaard endte med at slette sin opdatering.

Frihedens Stemme har spurgt Lars Hedegaard, hvorfor han har slettet sin opdatering og hvilket parti, han ville vælge, hvis han forlader Nye Borgerlige. Det sidste spørgsmål har Lars Hedegaard ikke ønsket at svare på. Om sletningen af sin opdatering siger Lars Hedegaard:

“Det har været rigeligt debatteret, og jeg vil ikke kommentere yderligere. Jeg fjernede det (opslaget på Facebook, red.), fordi kommentarerne tog overhånd, og alle vist nok havde sagt deres mening op til flere gange.”

En af de aktive i tråden (inden den blev slettet) var Kaare Solhøj Dahle, der har været politisk aktiv i Dansk Folkeparti. Han skrev en længere kommentar, der kan ses herunder. Kaare Solhøj Dahles konklusion er, at han ikke har tillid til Nye Borgerliges projekt.

Pernille Vermund og Nye Borgerlige ønsker ikke at forbyde moskeer. Partiet er heller ikke tilhænger af remigration.

Hvordan Nye Borgerlige vil forene “national suverænitet” med tilstedeværelsen af hundredtusindvis af udlændinge i Danmark er et såkaldt godt spørgsmål.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

7 Kommentarer på "Lars Hedegaard overvejer at melde sig ud af Nye Borgerlige"

 1. Personligt har jeg aldrig villet være medlem i noget politisk parti; og jeg har også skippet foreningerne, så jeg kun har én enkelt forening tilbage (hvor igennem jeg får nogle gode medlemsrabatter).

 2. Det har jeg hele tiden sagt. NB har mange gode takter, men der, hvor det virkelig gælder, er de ikke konsekvente nok. På den måde er der risiko for, de ender med at gøre mere skade end gavn. Som Inger Støjberg, der er blevet solgt som en “strammer”, hvad hun aldeles ikke er. På den måde spilder de kostbare år på at holde folk hen med illusioner, mens sandet i Danmarks timeglas løber ud.

  Hvad der er lige så sørgeligt er den attitude, som visse NB støtter har brilleret med. De kan være præcis lige så arrogante og perfide over for SK, som alle de stuerene var over for DF. Egentlig utroligt, de ikke har taget ved lære. Man ender med at fremstå ret dum, når alle ens rigtige meninger, viser sig at være de forkerte på længere sigt.

 3. Ret afslørende. Og hvad synes Lars Hedegaard mon efterhånden selv at svaret på hans spørgsmål er?
  Jeg synes overhovedet ikke at Nye Borgerlige er i nærheden af at føre en tilstrækkelig stram nok kurs i forhold til islams efterhånden afgørende indflydelse i det danske samfund. Der skal helt andre boller på suppen. For den taktik, Nye Borgerlige anvender, fører lige lukt ned i sumpen til de andre islamofile partier. Vermund og Thiesen og Saxo Bank-rigmanden er i mine øjne ikke kræfter, der er i stand til at tage det hårde opgør og fortælle deres landsmænd hvad nødvendigheden byder os danskere at gøre for at bevare vores samfundsarv.
  Jeg har svært ved at tro på det, jeg selv skriver nu, men det er jo rent faktisk sådan, det er:
  Et tilsyneladende stort flertal af danskerne- og europæerne generelt- skammer sig voldsomt over hele deres kultur-, religiøse og sociale arv; i en grad så de nu har fået et dødsønske på egne og på egen kulturs vegne, som også beskrevet af Douglas Murray i hans bøger. Alt skal afskaffes og intet skal efterlades intakt i destruktionen af Vesteuropa. Og vi er rigtig godt igang med det projekt, der ser ud til at kulminere meget snart!

 4. Velkommen Lars Hedegaard. Velkommen i Stram Kurs.
  Vi er nemlig de eneste der vil af med Islam og alt dets væsen. Vi vil have frihed.!

  Nb´S Politik er nemlig: Muslimer er velkomne i Danmark, når de gider at arbejde.
  Hvad fører denne politik så med sig: JO.
  Fint Muslimerne passer deres arbejde, og får mange flere børn end Danskerne. Dette vil medføre. at Danskerne bliver i undertal. Der er så Demokrati her endnu medens dette står på. og i er Demokrati har flertallet altid ret.
  Dvs at Muslimerne bliver en majoritet, og Danskerne bliver en minoritet i deres eget Land Danmark.
  Efter de Demokratiske regler har muslimerne dermed ret. og vi får dermed Sharia.

  Vi husker alle Propagandaministeren under WW2 Dr Joseph Göbbels. Som sagde:
  Demokratiet. Ha
  Det vil vel altid være en af de bedste vittigheder i Demokratiet:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå
  til grunde.

  • Helt enig i at Hedegaard alvorligt burde overveje Stram Kurs som nyt parti. Jeg kan simpelthen ikke se Nye Borgerlige som et parti, der kan gøre noget effektivt ved truslen om islamisk magtovertagelse i Danmark. Og den er tættere på end vi tror. Efter min mening kan det sagtens ske i dette årti.

 5. Ulrik Høy gik i modsætning til Lars Hedegaard hele vejen og gav sin offentlige støtte til Stram Kurs. Men nu har man så oplevet Lars Hedegaard i rollen som politisk korrekt. Hvem skulle have troet det?

  • Æret være hans minde. Hvil i fred Ulrik og tak for din indsats. Jeg håber at han og vi andre får den retfærdighed vi fortjener. Jeg husker stadig min sidste samtale med ham, lige efter han havde fået stillet diagnosen. Ulrik var ikke just positiv overfor Danmarks fremtidsperspektiver den dag. Det kan jeg godt forstå. Den danske befolkning forstår overhovedet ikke hvad der sker. Han kunne se hvad der skete og advarede imod det. Men som med så mange andre, der har prøvet på det, så var det eneste, han fik som svar på det, utaknemmelighed og samfundets had. I den forbindelse vil jeg forevigt huske Martin Krasnik som en mand, der aldrig burde have været chefredaktør for nogensomhelst avis. Hans svinske behandling af Ulrik på Weekendavisen er en skamplet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.