En ung terrorist

En del bruger udtrykket klovneverden. Jeg har hidtil fundet det for negativt, men jeg tror desværre, at det er en overvejende præcis beskrivelse af vores samtid.

Her et tweet fra Politiken. Ung terrorist? Det interessante ved Omar El-Hussein var altså, at han var ung? Andre end Politiken vil måske mene, at det væsentlige var hans religiøse had?


(Foto: Den unge terrorist Omar El-Hussein)


Se også Stop vold mod kvinder med tørklæde: Sikandar Siddique fisker i rørte vande

3 Kommentarer på "En ung terrorist"

 1. Helt enig i “klovneverden”-betegnelsen. Den passer især godt på den måde, de unge tænker på. Mage til hjernevasket generation skal man lede længe efter. Og det er ikke sikkert at man kan finde det!

  • Det bliver ikke bedre når dette lortet, Socialdemokratiet og des lige, sidder på magten.
   Hele banden har fået Kineservirus i det øverste etage. Firebanden er det vidst,? (1. Socialdemokratiet, 2. Det radikale ross, 3. Waffen SF og 4. Stalinist-listen)

   Vi Danskere bliver Fattig Meget Fattig.!

   • Fordrukken Taber | 17. februar 2021 ved 05:01 |

    Lige netop. Folk får, hvad de har stemt på. Og ved dette valg har de stemt direkte socialistisk.
    Ikke fordi jeg synes at “højrefløjen” og de “borgerliges” politik har været særlig meget mindre socialistisk, må jeg dog indrømme. De optræder som Socialdemokratiets forlængede arm og reel højreorienteret opposition er i virkeligheden næsten fuldstændig udryddet i Danmark. Vi har kun forskellige grader af socialisme.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.