Socialdemokratiet snyder vælgerne: Tysk hospital og skuespiller hyret til propaganda

Skeletterne vælter ud af skabet hos statsminister Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. I 2011 kører Socialdemokratiet en stor reklamekampagne, der skal vise danskerne, at partiet investerer i de danske hospitaler. Det skal være slut med patienter, der ligger på gangene. Problemet er bare – at det hele er løgn.

Den smilende mand, der optræder på Socialdemokratiets kampagnefotos, er skuespiller, og han ligger i en tysk hospitalsseng. Socialdemokratiets opsætning foregår på det tyske sygehus Charité, der ligger i den tyske hovedstad Berlin.

Den ældre mand er en efterspurgt fotomodel, der medvirker i flere reklamekampagner for blandt andet computervirksomheder samt et firma, der yder økonomisk rådgivning. På andre fotos tager den ældre mandlige skuespiller en selfie med en kvinde i en lejlighed, der også ligger i Berlin.

Socialdemokratiets kampagnefoto er taget af en afroamerikansk mand, der bor i Berlin. Den sorte fotograf har tidligere arbejdet i det amerikanske luftvåben i 20 år. Her var han udstationeret på en luftbase i Tyskland. Militærmanden fik så meget smag for Europa, at han valgte at blive boende efter at have afsluttet sin karriere i det amerikanske militær.

Det er kun få dage siden, at Socialdemokratiet fik kritik, fordi partiet har brugt en lille tysk dreng til at illustrere danske skolebørn under coronakrisen. Den kun 6-årige ‘Michael’ havde fået påsat en falsk coronamaske og fremstod i et computerskabt snevejr.

Mette Frederiksen og hendes parti har åbenbart en trang til at bruge tyske borgere og kulisser, når de skal vinde stemmer i Danmark.

Kan danskerne stole på Socialdemokratiet?

4 Kommentarer på "Socialdemokratiet snyder vælgerne: Tysk hospital og skuespiller hyret til propaganda"

  1. Socialdemokraterne og Co. Hører bedre hjemme i lande såsom Nordkorea!

  2. De er efterhånden blevet så arrogante i deres magtfuldkommenhed at de er blevet ligeglade med at prøve at lægge skjul på tingene. Og med god grund- danskerne bliver ved med at stemme på dem. Hvorfor ændre en vindende taktik? Også selvom taktikken og politikken efterhånden er klart totalitær. Folk fortjener den regering, de vælger, også selvom de er ufatteligt fordummede og hjernevaskede. Man har et ansvar for at søge viden og visdom. Et ansvar, som danskerne åbenlyst ikke har ønsket at tage på sig!
    Jeg kan efterhånden ikke se nogen vej ud af den danske og vesteuropæiske elendighed.

  3. socialdemokraterne vil åbenbart ha en krig, for det kommer når især islam får endnu indflydelse som især venstrefløjen værdsætter, dumheden længe leve.

  4. Socialdemokrater og Demokrater er svindlere. Alle Krater, Kratter til sig og har en sygdom som siger: De kan ikke få nok.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.