Afrikansk Men In Black-tilhænger: Sigtet for sexovergreb

En 27-årig mand med afrikanske rødder, der er forbundet til Men In Black-bevægelsen, er blevet varetægtsfængslet på en mistanke om sexmisbrug af unge drenge. Det skriver lokalmediet Folkebladet for Glostrup og Vestegnen.

Københavns Vestegns Politi anholdt fredag den 27-årige afrikaner. Kort tid inden var der blevet affyret flere skud i området.

På de sociale medier går der rygter om, at den nu varetægtsfængslede afrikaner var målet for skyderierne. Det rygte ønsker politiet ikke at kommentere af hensyn til efterforskningen, udtaler den tidligere DR-journalist og nuværende pressetalsmand Claus Buhr til Folkebladet.

Den anklagede var frem til anholdelsen en fremtrædende figur i det voldelig hooligan-miljø omkring fodboldklubben Brøndby IF. På den 27-årige afrikaners Facebookprofil kan man se, at han er tilhænger af Men In Black-bevægelsen, der er imod myndighedernes coronaregler.

Politiet har ved flere lejligheder knyttet Men In Black-grupperingen til netop det voldelige fodboldmiljø. Når bevægelsen marcherer i gaderne er det på samme måde, som når fans går i optog forud for store fodboldkampe.

Men In Black er også blevet knyttet til både det muslimske miljø og venstreradikale grupper. Senest er det kommet frem, at talsmanden for Men In Black er en iransk indvandrer, der har sammenlignet Nye Borgerlige med nynazister. En palæstinensisk migrant, der har nedbrændt en børnehave i Aarhus, er en af bevægelsens frontkæmpere på de sociale medier. Og nu er en afrikansk indvandrer, med tilhørsforhold til Men In Black, blevet sigtet for sexkrænkelser af unge drenge.

Men In Black har offentligt nægtet, at islamkritikeren Rasmus Paludan og hans tilhængere må deltage i bevægelsens demonstrationer. Men In Black inkluderer derimod en racismeanklagende iraner, en palæstinensisk pyroman samt en afrikaner, der er fængslet og sigtet for sexmisbrug.

Den 27-årige afrikaner er foreløbig blevet fængslet i fire uger. Der er nedlagt navneforbud i sagen.

*

Mere hos Rødovre Lokal Nyt

*

Giv Hard Line en vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Afrikansk Men In Black-tilhænger: Sigtet for sexovergreb"

  1. UD MED HAM, deponer ham i Afrika.

  2. Mon ikke de bør skifte navn til Black in Men?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.