Sexovergreb: Indvandrer ‘fejrede’ jul, mens han onanerede foran kvindeligt offer

De fleste danskere hygger sig i juledagene i familien og venners selskab. Men det er ikke nogen hemmelighed, at indvandrere med islamisk baggrund ofte fravælger julefejringerne, selvom de har bosat sig i Danmark.

En sexgal migrant gik, ifølge Københavns Politi, langt over stregen, da han fejrede jul på en alternativ måde.

Natten mellem 1. og 2. juledag 2020 går en ung indvandrermand på jagt efter et offer. Den ‘ikke etnisk danske’ mand opsøger en kvinde på Langgade S-togsstation, der ligger i København.

Den mørklødede mand, der taler gebrokkent dansk, spørger om hjælp til at finde vej. Kvinden er behjælpelig og svarer høfligt. Indvandreren stiller sig meget tæt op ad hende. Herefter blotter eller onanerer indvandreren foran det forskrækkede offer.

Politiet mener, at der er tale om en seriesexkrænker, der har gentaget sin forbrydelse i mindst tre tilfælde på københavnske tog- eller metrostationer. Her har han enten blottet sig eller gnedet på sit lem foran de kvindelige ofre. De andre episoder finder sted den 23. januar i år.

Gerningsmanden beskrives som ikke etnisk dansk, sort hår og 18 til 25 år. Han taler dansk med accent.

Københavns Politi ønsker at komme i kontakt med kvinder, der er blevet udsat for sexkrænkelser af den mørklødede indvandrer.

1 Kommentar på "Sexovergreb: Indvandrer ‘fejrede’ jul, mens han onanerede foran kvindeligt offer"

  1. Klip den af!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.