Familiefar truer Rasmus Paludan: Jeg kommer til at skade ham

Det er populært at udsende trusler mod partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs, fordi han er kritisk overfor islam og masseindvandring.

Her er det familiefaren Jesper Andersen fra Skive, der fejrer et knivangreb mod Rasmus Paludan ved at udtrykke voldstrusler mod politikeren fra Stram Kurs.

Medier og Christiansborgpolitikere er tavse, fordi deres fokus primært ligger på en ildspåsættelse af en dukke – der ligner en venstreorienteret politiker.

Højreorienterede politikere, der er indvandrer- og islamkritiske, må tåle ufattelige mængder trusler og tilsvininger.

Retfærdighed samt en tilværelse uden livvagter er ikke for alle.


Se også Noureddine Aziz og Alaa Mohamad kendt skyldige i henholdsvis forsøg på grov vold og medvirken til samme mod Rasmus Paludan

2 Kommentarer på "Familiefar truer Rasmus Paludan: Jeg kommer til at skade ham"

  1. sådanne en åndspygmæ, dårligt forbillede for sine børn, man burde tvangsfjerne hans barn/børn

  2. Det er interessant at se alle disse familiefædre og mænd med gode stillinger og børn, der åbenbart udgør en hel del af kernen i dette, samfundets autoriserede Paludan-had. Det er populært og man scorer points for god opførsel i samfundet ved disse hadefulde udfald. Det minder i dén grad om Glistrup-hadet, som i 70erne var fuldstændigt institutionaliseret og helt og aldeles gennemsyrede det danske samfund i en grad, så mange gik rundt og troede at han var den nye Hitler. Det er samme afsky, det officielle Danmark idag retter mod Paludan og alle, der tænker som eller stemmer på hans parti. Han er udsat for samme statsautoriserede hadkampagne, som Sverigesdemokraterne. Jeg fornemmer yderligere og mere voldsomme initiativer på vej fra staten og de statsautoriserede medier samt deres indflydelsesrige venner i samfundet, rettet mod Paludan og andre modstandere af islamiseringen og befolkningsudskiftningen. Og jeg tror, det sker snart.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.