Facebook: Men In Black bortcensurerer kritiske spørgsmål

Efter at have stillet det ret rimelige spørgsmål, hvorvidt man som medlem af Stram Kurs er velkommen til Men In Black ‘s demoer, har jeg fået følgende svar, og jeg er desuden blevet udelukket fra at kommentere hos Men In Black’s Facebookgruppe. Kritiske spørgsmål er også blevet bortcensureret fra MIB’s Facebookside.

Jeg finder det ikke særlig folkeligt at udelukke folk fra at kommentere. Og jeg tror ikke på Men In Black’s folkelighed.

Men In Black synes at have sit udspring i supportermiljøet omkring Brøndby. En del af disse supportere er medlemmer af rockerklubben Satudarah, der muligvis ikke er en indvandrerbande, men og den klub, hvis danske afdeling blev grundlagt af medlemmer af indvandrerbanden Værebros Hårde Kerne / VHK. Det taler sit eget tydelige og islamofile sprog.

Men In Black har intet med folkelighed i nogen meningsfuld betydning af ordet at gøre. Men In Black synes at være en i praksis islamofil frontorganisation, der forsøger at ride med på danskernes skepsis overfor de omfattende coronarestriktioner.

Morten Jakobsen – stifteren af Men In Black – tilhører miljøet af fodboldtilhængere / hooligans / ultras omkring Brøndby. Her poserer en gruppe fra Brøndby foran Parken – FCK’s hjemmebane.

Iraneren Ali Sufi – der er talsperson for Men In Black – nærer et ekstremt had til Nye Borgerlige. Mere hos Document.


Danmarks Radio skriver, at Rasmus Paludan lørdag har “arrangeret sin egen demonstration, der kommer til at følge Men in Blacks rute”.

Mere om Rasmus Paludans demonstration på Rasmus Paludans Facebookprofil.

Mere på Frihedens Stemme

5 Kommentarer på "Facebook: Men In Black bortcensurerer kritiske spørgsmål"

  1. Og Brøndby er efterhånden dybt inficeret af islam. Det er en kommune, hvor der bor rigtig, rigtig mange muslimer. Trist at se på denne befolkningskatastrofe og -udskiftning.

    • Hele Vestegnen er infiltreret af islam, de fleste kommuner på Vestegnen har socialdemokratisk styre, og socialdemokraterne støtter kraftedeme det ene efter det andet moské byggeri med diktatoren Adolf Erdogan’s økonomiske støtte.

  2. Facebook: Men In Black består KUN af Sandnegere.
    FN er KUN for tåber, T Å B E R !!

  3. nyt navn til “Men in Black” og det bliver “MEN IN SHARIA”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.