Tyrkisk Nemlig.com-chauffør: Jeg håber, at Rasmus Paludan bliver forgiftet

Når kunderne får leveret fødevarer fra internetfirmaet Nemlig.com, risikerer de, at den tyrkiske indvandrer Bünyamin Şevik ringer på.

Bünyamin Şevik håber, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs bliver forgiftet, så han får en lærestreg. Ordene falder kort tid efter, at Rasmus Paludan og hans livvagter må isoleres, da Rasmus Paludan modtager en anonym pakke, som myndighederne frygter indeholder giftige stoffer.

Bünyamin Şevik har været chauffør for Nemlig.com siden januar 2021. Den unge tyrker har tidligere arbejdet med fødevarer i supermarkedskæden Netto, 7-Eleven og burgerrestauranten Carl’s Jr.

Bünyamin Şevik truer ofte sine politiske modstandere. Indvandreren har tidligere truet den den dansk-tyrkiske folketingspolitiker Lars Aslan Rasmussen med at anmelde ham til præsident Erdogans stikkerlinje i Danmark.

Det straffes øjeblikkeligt af herboende Erdogan-tilhængere, hvis man ikke støtter op om Tyrkiets diktator. Den aggressive Bünyamin Şevik stammer fra byen Emirdağ, der ligger i det centrale Tyrkiet. I dag er Bünyamin Şevik bosat i Odenseområdet.

Her kan tyrkeren frit true danske politikere, der ikke knæfalder islam og præsident Erdogan.

Der er dybt kritisabelt, at fødevarebutikker som Nemlig.com og Netto lader utilpassede indvandrere, som Bünyamin Şevik omgås madvarer, der distribueres til den danske befolkning.

Nemlig.com har et forklaringsproblem, og pressen tier igen.

***

Journalister eller bekymrede danskere kan kontakte Nemlig.com på:

Telefon: 8832 2626Eller email: presse@nemlig.com

*

Mere om hadet mod Rasmus Paludan på Frihedens Stemme

4 Kommentarer på "Tyrkisk Nemlig.com-chauffør: Jeg håber, at Rasmus Paludan bliver forgiftet"

 1. Det siger jo meget om firmaet Nemlig.com, at det har den slags (enda mange af dem) ansat..
  Føj!!!

 2. Det er utroligt at sådanne trusler kan få lov at stå uimodsagte. Men det gør de måske heller ikke, måske fortryder han snart.. nu kender folk jo hans navn og udseende og hvor han arbejder..

 3. håber han rammes af nemesis.

 4. Emirdağ, er netop denne by morderen Nevzat Denizli også kommer fra.

  Det anbefales Klik ind på linket og læs hele den rædselsfulde beretning.

  Et lille udsnit fra linket:
  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/02/lrkevej-nar-der-kommer-muslimer-sa.html
  Dobbeltmordet på Lærkevej: Når der kommer muslimer, så kommer der æresdrab

  Tilbageholdelse hos tyrkisk klan
  Den sociale kontrol over familien, der udføres af Nevzat Denizli, bliver mere og mere omfattende. Det ny muslimske overhoved i den jyske familie forlanger, at hans kommende barn skal fødes på tyrkisk jord i hans hjemby. Han udtrykker klart, at han og den tyrkiske klan har retten til det kommende barn.

  Forældrene har nu fået nok og prøver at overtale deres datter til at opgive sit forhold til den muslimske mand. De er rædselsslagne over den ny “kultur”, som datidens politikere har lukket ind i Danmark.

  Jette Thomsen er sat til at føde på en klinik i februar 1972. Men i begyndelsen af januar lægges der et hårdt pres på den højgravide pige. Nevzat Denizli kræver, at Jette Thomsen skal rejse ned til hans klan i den tyrkiske by Emirdag, der ligger 400 kilometer udenfor Istanbull.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.