Muslimsk sosu-assistent ønsker, at borger bliver syg og lam i begge arme

I Aalborg Kommune risikerer islamkritikere at møde en muslim i plejesektoren, der ønsker, at hendes modstander rammes af sygdom.

2021 er ikke engang et døgn gammelt, da den 34-årige social- og sundhedshjælper Trine Hvid Wittendorff fremturer på de sociale medier.“Må du få diarré hele år 2021, og lamme arme,” skriver Trine Wittendorff fra Aalborg Kommune.

Ordene er en del af et umotiveret og hadsk opslag på det sociale medie Twitter. Det drejer sig om en betændt sag, hvor en række indvandrere har ignoreret myndighedernes coronapåbud nytårsaften på Københavns Rådhusplads.

I opslaget benævner den muslimske konvertit, Trine Wittendorff, undertegnede med navns nævnelse og fremkommer med sygdomsønsker.

Diarré kan være en voldsom sygdomstilstand, der kan svække kroppen og igangsætte andre sygdomme. Lammelse i kroppen er uden tvivl en af de mest alvorlige tilstande, et menneske kan blive ramt af.

Trine Hvid Wittendorff fik titlen som social- og sundhedsassistent i efteråret 2015. En jobfunktion som kun personale, der er autoriseret af sundhedsmyndighederne, må bestride.

Den hadske Trine Wittendorff har arbejdet i Aalborg Kommune ad flere omgange. Senest fra november 2015 og frem til i dag. 34-årig Trine Wittendorff er gift med en somalisk indvandrer. Sammen har de fire børn.

Den somaliske ægtemand har blandt andet arbejdet på et dansk asylcenter, hvor han har hjulpet andre velfærdsmigranter.

Da Trine Wittendorff møder sin somaliske partner, konverterer hun til islam.

“Islam er smuk,” skriver den muslimske social- og sundhedsassistent i foråret 2020. Trine Wittendorff har, udover sin hengivenhed til Allah, også en voldelig fortid med overfald på samvittigheden.

Omkring årtusindskiftet er Trine Wittendorff leder af en voldelig bande, der hærger i Aalborg og omegn. Den nuværende sosu-assistent er med til at overfalde og slå andre mennesker til blods.

“Det var alvorlige slagsmål, det var med knytnæver og med blod,” fortæller Trine Wittendorff om sin voldelige fortid.

Et par årtier senere er den fysiske vold byttet ud med et sosu-job og hadske ytringer på de sociale medier. Trine Wittendorff har udskiftet den rå vold med en tilværelse som aktivist og venligbo, der hjælper muslimske indvandrere, der har taget ophold i Danmark.

Hvis du som borger i Aalborg Kommune blander dig i den offentlige debat om islam og den fejlslagne integration, så risikerer du at blive navngivet og udsat for nedrige sygdomsønsker af kommunens social- og sundhedsassistenter.

I dag er næsten hver tredje elev på de danske sosu-uddannelser indvandrere eller efterkommere. Mange af sosu-eleverne har baggrund i muslimske lande.

Fremtiden ser ikke lys ud for den islamkritiske del af den danske befolkning, når de rammer den plejekrævende alder.

Allah er stor i Aalborg Kommune.

***

Hvis journalister ønsker indsigt i Aalborg Kommunes behandlingstilbud samt det muslimske personale i plejesektoren, kan spørgsmål rettes til byens socialdemokratiske ledelse:

Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune

Email: tkl-byraad@aalborg.dk

Telefon: 9131 1500

Eller via kommunikationsafdelingen på mobil 2520 1608

*

Giv Hard Line en vælgererklæring her

5 Kommentarer på "Muslimsk sosu-assistent ønsker, at borger bliver syg og lam i begge arme"

 1. Vi er vist også en del mennesker, der ikke synes så godt om dig, Trine Wittendorf..

 2. Ja, det kommer desværre ikke bag på de fleste, at islamisterne ønsker død og sygdom over danskerne..
  Man må så bare håbe, at disse bliver ramt af en coronavariant, som de dør som fluer af…

 3. muslimer💩 NEJ TAK

 4. Er netop ved at læse Jakob Ejersbos “Nordkraft”. Denne sæk minder rigtigt godt om en af bogens taber-karakterer fra Aalborg.

 5. Jeg hører hun giver en kop kaffe, og en smøg af Freds-Vand-piben.
  Gustav Thostrups Vej 34
  9210 Aalborg SØ
  42 46 09 03

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.