Stram Kurs køber nedlagt friskole i Hoven i Vestjylland

Det er ingen hemmelighed, at venstrefløjen har haft held med at intimidere hoteller og kursuscentre til at nægte Stram Kurs at afholde arrangementer de pågældende steder. Det er naturligvis en demokratisk falliterklæring, at hoteller og kursuscentre kan slippe afsted med det. Men det står næppe til at ændre, så nu har Stram Kurs købt en tidligere friskole i Hoven i Vestjylland.

Om købet af den nedlagte Hoven Friskole siger partileder Rasmus Paludan til TV Midtvest:

“Problemet er, at nogle hoteller nægter os adgang og forskellige hytter bliver chikaneret, fordi de har lejet deres sted ud til os. Samtidig bliver vi også chikaneret, så der er mange af vores støtter, der ikke tør at deltage i vores aktiviteter. (…) Vi har haft brug for et stort sted, hvor vi kan samles til seminarer, idrætskonkurrencer og uddannelse i nogle rolige omgivelser. Vi har jo blandt andet en idrætsforening, der hedder Danernes Soldater IF med nogle gode fodboldhold, så jeg kunne forestille mig, at vi ville invitere til venskabskampe med klubber fra hele Jylland.”

Se TV Midtvest’s indslag her

Læs også Paludan køber konkursramt friskole: Lokale bød forgæves på tvangsauktion

(Foto: Screendump fra Boliga)


Giv Hard Line din vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Stram Kurs køber nedlagt friskole i Hoven i Vestjylland"

  1. SEJR✌

  2. Det er simpelthen fremragende! ✌✌✌👌👍👍Formidabelt arbejde 👍👍👍👍👍👍👍👍
    Jeg ler indvendigt når jeg forestiller mig de “pæne” etablissementsdanskeres ukontrollerbare frustration og magtesløshed overfor dette initiativ.

  3. Så kan jeg endelig komme til deres møder.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.