Indvandrere fra muslimske lande dømt for at svindle med coronahjælpepakker

På få uger er der afsagt to rekordhårde domme over coronasvindlere, der har misbrugt hjælpepakkerne.

 
I begge tilfælde var gerningsmændene migranter fra muslimske lande. 


Hvorfor forties dette af de danske medier? 

*

Mere om den ene sag her

Mere om den anden sag her


Se også Khalid Alsubeihis Viomis Aid hetzer kurdiske Lars Aslan: Han spiser hotdogs, han forsvarer jøder …

4 Kommentarer på "Indvandrere fra muslimske lande dømt for at svindle med coronahjælpepakker"

  1. ud med alle kriminelle muslimer

  2. Find nu nogle positive nyheder frem- som for eksempel denne: ✌ Paludans/Stram Kurs’ køb af et tidligere forsamlingshus i Jylland er dybt genialt! Et perfekt fait-accompli! Hvis befolkningen i den by vil af med Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke så må de jo bare købe Paludan ud- til en for ham god pris. Og sådan kunne man RP/Stram Kurs i princippet fortsætte indtil man til sidst har så mange penge at man kan investere i en af de store københavnske kirker, eller ligefrem selv opføre en i byen. Bliver man nægtet tilladelse dertil så fortsætter man bare opkøbstaktikken. (En taktik, der forøvrigt på en prik ligner muslimernes afpresningstaktik i f.eks. Lyngby Hovedgade- de skal jo slås med deres egne midler😉). Og en taktik, der vel at mærke ikke kan standses ved lov medmindre man indfører en Lex Paludan/Stram Kurs. Det ville kun kunne blive aktuelt ved hjælp af Grundlovsstridige og udemokratiske indgreb (men i betragtning af minkavlernes skæbne kan man selvfølgelig godt blive nervøs for sådanne tiltag..)
    Tillykke til Rasmus og Stram Kurs’ ledelse; I har fundet en vej fremad under særdeles svære omstændigheder- og under særdeles voldsomt tryk fra så godt som alle sider i samfundet; et samfund, der nu er fuldstændig ensrettet og marcherer i enig strækmarch mod den totalitære stat efter regeringens Grundlovsbrud og støttepartiernes ubetingede støtte til samme.. samt selvfølgelig den “borgerlige” oppositions vægren sig mod at beskytte borgerne mod disse diktatoriske og autokratiske anslag mod befolkningen..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.