Handicapsvindleren: Sabit Tüfekci snyder ansatte for løn

Den tyrkiske svindler Sabit Tüfekci svindler videre. Se Kontant i aften klokken 21.25.

DR skriver om Sabit Tüfekci og hans firma Caresupport Danmark:

“Manden bag Caresupport og Caresupport Danmark hedder Sabit Tüfekci, og han er ikke ny i branchen for hjælp og omsorg. Op gennem 00’erne drev han firmaet Handigruppen A/S, og her kom han også i mediernes søgelys for at malke landets kommunekasser for ydelser, der aldrig blev leveret til handicappede borgere.

Det blakkede ry er også årsagen til, at Sabit Tüfekci ikke selv ønsker at stå som direktør i Caresupport Danmark. Det fortæller Christian Lang, der blev ansat som jurist i firmaet, men hurtig avancerede til direktør.

(…)

DR’s forbrugerprogram Kontant har bedt jurist og direktør i firmaet Revisorjura, Jakob Dedenroth Bernhoft, gennemgå regnskaberne for Caresupport og Caresupport Danmark, og han bemærker en række kritisable forhold.

Man udbetaler ikke løn og indeholder ikke den skat, man skal. Man betaler ikke moms. Alle de forpligtelser, man har, tilsidesætter man, siger Jakob Dedenroth Bernhoft.

(…)

Men regnskaberne afslører også, at der i hvert fald er én ansat i Caresupport Danmark, der får sine penge.

Der bliver udbetalt lidt over 100.000 kroner som ikke er løn, og hvor det ikke fremgår, hvad de penge skal dække, siger Jakob Dedenroth Bernhoft.

Pengene er udbetalt til Sabit Tüfekcis bror, Fatih Tüfekci, der er ansat i Caresupprt Danmark med titel af ’autosanitør’ – altså bilvasker.”

*
Overfor Kontant afviser Sabit Tüfekci, at de ansatte ikke har fået løn.


Se også Muhammeds røvhul: Ahmad Mahmoud bør lære af Charlie Hebdo


Be the first to comment on "Handicapsvindleren: Sabit Tüfekci snyder ansatte for løn"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.