Ringe interesse for demonstration til ære for Samuel Paty

Det er åbenbart noget mere sexet at demonstrere i sympati med en afdød amerikansk hjemmerøver end en fransk historielærer, der har fået hovedet skåret af, fordi han underviste i ytringsfrihed.

1 Kommentar på "Ringe interesse for demonstration til ære for Samuel Paty"

  1. Mon ikke der er andre grunde end regnvejr til at folk ikke møder op? Jeg tror, mange efterhånden ser, hvor det bærer hen- og at blive identificeret af fjenden (antifa, redox mfl) på forhånd, før borgerkrigen bryder ud, er måske ikke særlig smart. Derfor bliver mange væk. De ved hvilken side de unge voldsmænd fra antifa, redox, black lives matter og andre venstrekstremister, der har sat det til deres opgave at slå al modstand mod islam ned, står på. I forvejen er der Berufsverbot for mennesker, der støtter ytringsfrihed og er imod sharia, både her i landet og generelt i EU. Modstand mod islam, EUs almagt og andre tabu emner, holdes privat og helst hemmeligt, eftersom det har voldsomme konsekvenser for den enkelte. Hvis man først én gang er mødt op til en sådan demonstration for frihed og imod totalitære retninger, så er man i arkivet hos alle de førnævnte voldelige organisationer – samt selvfølgelig muslimernes- og vil opleve en stor mængde “mystiske” og “uforklarlige” problemer, både med familie, kolleger, andre borgere og sjovt nok også hos massemedierne og myndighederne, hvor man naturligvis med det samme er stemplet som nazist, racist, misogynist, “højreekstrem”, “hadefuldt uvidende kældermenneske” osv osv .. jeg kan godt forstå at folk bliver væk. Altså udover den indlysende grund- faren for terroristangreb ved en sådan begivenhed..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.