Et delt folk: Svenskere henholdsvis brænder og kysser koranen

Stram Kurs’ tur til Malmø for nogen måneder siden, hvor koranen blev brændt i Rosengård, har sat gang i en bølge af koranafbrændinger i Sverige. Som et modtræk til denne korankritik er nogen svenske kvinder begyndt at kysse koranen.

Steen Raaschou fra Snaphanen skriver om fænomenet korankysseri:

“Et meget symbolsk billede. Hvem har skudt sig selv og deres børn mere i foden end et flertal af svenske kvinder? Efter at de har haft magten i en generation, er kun halvdelen af landet tilbage. Resten vil forsvinde inden år 2100, både demografisk, kulturelt og politisk. Fremmede vil naturligvis gribe den politiske magt, som islam altid har gjort. Omkring 2050 er oprindelige svenskere i mindretal i Sverige. Islam er først i flertal senere, men behøver selvfølgelig ikke være det for at dominere landet.”

(Fotos: Samhällsnytt)

Se også VIDEO: Här ingriper polisen mot koranbrännare vid riksdagen

3 Kommentarer på "Et delt folk: Svenskere henholdsvis brænder og kysser koranen"

  1. Hvem er den, Kulso?

  2. syge kælling, hun ved ikke, hvad hun går i møde, når islam overtager, fx at hun bliver stenet, hvis hun ikke konvertere til islam og lader sig voldtage.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.