Nima Zamani: Jeg kendte til DR-værten Mads Aagaard Danielsens krænkelser

Den iranske radiovært og samfundsdebattør, Nima Zamani Aliabadi, indrømmer nu, at han kendte til nogle af DR-værten Mads Aagaard Danielsens omfattende krænkelser.

“Jeg var klar over, at han (Mads Aagaard, red.) har vanvittige problemer, og at han har haft et kæmpe temperament,” fortæller Nima Zamani til journalist Nanna Bay Madsen fra Ekstra Bladet.

Den iranske radiovært fortæller, at Mads Aagaard Danielsens temperamentsproblemer har ramt mænd, men Zamani var – ifølge eget udsagn – ikke klar over, at også kvinder blev forulempet af Mads Aagaard Danielsen.

“Jeg har ikke siddet med hans telefon og set, hvad han har skrevet til en række kvinder, eller været fluen på væggen til nogle af tingene. Det har været så forfærdelige ting. Det har han skjult for mig, og han har levet et dobbeltliv,“ siger Nima Zamani.

Iranske Nima Zamani har ellers været en nær del af seriekrænkeren Mads Aagaard Danielsens ‘dobbeltliv’ i mange år. Nima Zamani betegner Mads Aagaard Danielsen som sin bedste ven. En titel som TV 2-værten Abdel Aziz Mahmoud ligeledes har tildelt den ombejlede Mads Aagaard Danielsen.

Nima Zamani og Mads Aagaard Danielsen har kendt hinanden siden 2001, og de har boet under samme tag i mange år. De har dyrket topsport sammen, holdt nytårsaften og haft en hverdag sammen. Mads Aagaard Danielsen har rejst på ferie med Nima Zamanis mellemøstlige familie, og han har smagt faderens kulinariske specialiteter – som for eksempel den hjemmelavede kebab.

Det er Mads Aagaard Danielsen, der skaffer Nima Zamani en karriere i mediebranchen. Nima Zamani får et job på licensstationen Radio24syv, hvor Mads Aagaard Danielsen tidligere har arbejdet som kulturvært. Nima Zamani stiger hurtigt i graderne på licenskanalen, og den autodidakte journalist bliver afløser på Radio24syv’s nyhedsprogrammer til trods for, at han ikke har nogen journalistisk uddannelse.

Alligevel kender Nima Zamani ikke til Mads Aagaard Danielsens grove krænkelser mod kvinder, der blandt andet indbefatter tvangssex på Danmarks Radios toiletter med en 25-årig praktikant.

“Jeg var blind,” undskylder Nima Zamani, der har profiteret i overflod af venskabet med Mads Aagaard Danielsen.

Den iranske samfundsdebattør har et erklæret venstreorienteret udgangspunkt, og han er i dag en fast bestanddel af nogle af de største massemedier. Han skriver blandt andet for Ekstra Bladet og Berlingske og laver licensjournalistik for Radio4. Nima Zamani er desuden en fast og tilbagevendende gæst i Danmarks Radios program Debatten, der bliver sendt på DR2. Her nyder den profilerede vært, Clement Kjersgaard, at lade iraneren Nima Zamani komme til orde.

Nima Zamani har desuden været ansat som højskolelærer på Grundtvigs Højskole i Nordsjælland. Her har Zamani haft til opgave at undervise de unge elever i digital dannelse og omgangstone på internettet. I dag virker det tragikomisk grænsende til det satiriske, at en iransk migrant, der i årevis har boet under samme tag med en notorisk og hadsk seriekrænker, har undervist højskoleelever i god opførsel på nettet.

Dette skal ses i lyset af, at Nima Zamani kendte til – og skjulte – dele af Mads Aagaard Danielsens voldsomme aggressionsproblemer, der også kom til udtryk i onlinesammenhænge. Et ufatteligt hykleri fordi Mads Aagaard Danielsen i flere år udstillede andre internetkrænkere i sit radioprogram Shitstorm på DR. Dette faktum blev mørkelagt af Nima Zamani.

Nima Zamanis dobbeltliv er interessant. Venstreorienteret højskolelærer med speciale i internethad – samt bedste ven med en af de mest hadske krænkere, der har huseret på nettet og i det københavnske natteliv.

“Jeg kendte til Mads’ problemer,” erklærer den iranske højskolelærer, Nima Zamani, overfor Ekstra Bladet.

Mindst én af Mads Aagaard Danielsens internetkrænkelser mod en kvinde foregår, da Mads Aagaard Danielsen forsvarer Nima Zamani på de sociale medier. Den kvindelige journalist, Nanna Balslev, er uenig med Nima Zamani i en internetdebat, og det får følger. Den unge kvinde bliver hurtigt opsøgt af Zamanis bedste ven. Nanna Balslev bliver, efter egen opfattelse, truet af Mads Aagaard Danielsen, der på det tidspunkt bor sammen med Nima Zamani.

DR’s Mads Aagaard Danielsen begynder at chikanere Nanna Balslev. Og det ender med en besked, der af Nanna Balslev opfattes som en regulær trussel:

“Jeg får det endnu vildere, næste gang der bliver pis med dig (Nanna Balslev, red.). Du har slet ikke set noget endnu,” skriver Mads Aagaard Danielsen til den unge journalist.

I dag har Nanna Balslev hemmelig adresse, fordi hun frygter for, hvad Mads Aagaard Danielsen kan finde på. Nima Zamani har ikke offentligt kommenteret truslerne mod Nanna Balslev. Trusler, som Mads Aagaard Danielsen fremførte i et forsvar for Nima Zamani.

Radioværten Nima Zamani Aliabadi vil fremover fokusere på at hjælpe sin bedste ven, kvindekrænkeren Mads Aagaard Danielsen:

“Mads har gjort nogle forfærdelige ting, og jeg vil hjælpe ham med at stoppe med at gøre den slags ting,” erklærer Nima Zamani overfor Ekstra Bladet.

*

Mere om Nima Zamani og Mads Aagaard Danielsens forsøg på at infiltrere Dansk Folkeparti her

3 Kommentarer på "Nima Zamani: Jeg kendte til DR-værten Mads Aagaard Danielsens krænkelser"

  1. den tvetungede islamist Nima Zamani, har udmærket vidst hvad der foregik med krænkeren Mads Aagaard Danielsen

  2. Luk nu den lorte kanal.

  3. Suttesex i det Socialdemokratiske Talerør. DR.

    Nima Zamani: Var det ikke ham den snuskede muslim, Rasmus Paludan var i debat sammen med hos Klement.?
    Det er lige som at sætte “tud” på jeg spørger.

    og i SEXTINGET er de Radikale gået i selvsving, over Ida Aukens skriblerier på FB.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.