Coronavirus i Danmark: Mange smittede kommer fra muslimske lande

Nye tal fra sundhedsmyndighederne viser, hvordan den fejlslagne integration har sat sit præg på Danmark – også når det kommer til coronaepidemien.

En fjerdedel af de, der har været smittet med corona i Danmark, har ikkevestlig baggrund. Dermed er de stærkt overrepræsenteret i statistikkerne.

Der er tale om smittede personer, der kommer fra primært muslimske lande. Det drejer sig specielt om landene Tyrkiet, Pakistan og Somalia.

I disse indvandrergrupper har man i høj grad set stort på sundhedsmyndighedernes påbud og anbefalinger. Eksemplerne er mange.

Da en somalisk bandekriminel bliver skudt i Aarhus, forsamles hundredvis af muslimer til begravelsen. Det kriminelle skudoffers familie tager imod endeløse rækker af sørgende somaliere, der omfavner og krammer i familiens hjem.

De seneste uger har man afholdt kæmpefester i det pakistanske og i det tyrkiske miljø i Storkøbenhavn. Muslimerne fester igennem med blandt andet kædedans, hvor deltagerne holder hinanden i hånden.

Derfor udgør personer fra Somalia, Pakistan og Tyrkiet en stor andel af coronatilfældene i Danmark.

Personer med ikkevestlig herkomst udgør 25,7 procent af de coronasmittede i Danmark, selvom de kun udgør 8,9 procent af befolkningen.

1 Kommentar på "Coronavirus i Danmark: Mange smittede kommer fra muslimske lande"

 1. kommentar på youtube.
  https://m.youtube.com/watch?v=ykBg1YF8-SU&t=51s
  akuma o korosu te (min kommentar på youtube)
  typisk venstrefløjen, deres uvidenhed om islam er en bombe under vores samfund, hvornår fanden vågner de op, nok aldrig😬

  Hjørnesparket – Islams sande DNA
  Ja, jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige… andet end: klaphatte

  Anonym (muslim trækker offerkort)
  Hvorfor mener du at islam er en bombe? Vi praktiserer vores religion fredeligt og stilfærdigt, og så kommer I islamofober og hetzer os. Danmark er blevet islamofobisk, Danmark er et hadefuldt land, og ikke mindst, er Danmark racistisk. Når jeg siger Danmark, så generaliserer jeg ikke danskerne, for der findes stadigvæk mange gode danskere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.