Skal vi knæle? Sort mand angriber kendt skuespiller i New York.

Skuespilleren Rick Moranis bliver slået omkuld og får slag i hovedet, da han går i New Yorks gader torsdag morgen.

En sort mand kommer gående mod Rick Moranis. Den mørke voldsmand træder et skridt frem mod Moranis og slår ham umotiveret, hvorefter gerningsmanden fortsætter videre.

Overfaldet sker ved Central Park cirka klokken 7.30 om morgenen i dagslys – nær Rick Moranis’ hjem. Skuespilleren fragtes derefter på hospitalet, hvor han behandles for sine skader.

Rick Moranis er kendt for centrale roller i filmene Ghostbusters, Skat, børnene er skrumpet og Spaceballs. Skuespilleren trak sig fra Hollywoods rampelys i en årrække for at hellige sig livet som familiefar.

Den sorte gerningsmand prøver ikke at røve Rick Moranis under overfaldet, der sker på et splitsekund. Derfor er et af de mulige motiver, at den sorte voldsmand har angrebet Rick Moranis på grund af hans hudfarve.

De seneste uger har der været mange voldsomme sammenstød og angreb fra tilhængere af Black Lives Matter-bevægelsen. En venstrefløjsorganisation, der kæmper for magt til sorte mennesker. I Danmark har bevægelsens zambiske talskvinde valgt at iscenesætte raceopdelte demonstrationer.

Det vides ikke om, det danske fodboldlandshold eller andre har planlagt at knæle i forbindelse med det voldsomme og umotiverede overfald på den 67-årige Rick Moranis.

#whitelivesmatter

2 Kommentarer på "Skal vi knæle? Sort mand angriber kendt skuespiller i New York."

  1. Jeg er sikker på at vores nuværende regering står klar med både statsborgerskab og førtidspension, hvis voldsamøben føler sig krænket i USA.

  2. Ja og jeg er klar med pegefingeren. ☺
    Proud Boys kommer snart på banen og hjælper politiet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.