Dansk popstjerne: Præsident Donald Trump er nazist

Kender du de dansevenlige hits ‘Kom tilbage nu’ og ‘Regndans’? To af de mest ikoniske musiknumre fra popbandet Danseorkestret, der har underholdt generationer af danskere.

Forsangeren hedder Jørgen Klubien, og han viser sig at tilhøre den yderste venstrefløj.

Torsdag uploader Jørgen Klubien et foto på Facebook, hvor han slår fast, at man stemmer på en nazist, hvis man sætter sit kryds ved USA’s nuværende præsident, Donald Trump.

En grov nazibeskyldning uden hold i virkeligheden. Men for de venstreorienterede gælder alle kneb.

Det er en kendt sag, at den danske kulturelite tilhører venstrefløjen. Og en del kunstnere viser gerne deres rabiate holdninger for at knytte et tilhørsforhold til kollegaerne.

Nazibeskyldningerne sikrer sandsynligvis Jørgen Klubien både jobs og goodwill i muskmiljøet.

Danseorkestrets Jørgen Klubien har udover sine folkekære ørehængere også medvirket i Danmarks Radios Melodi Grand Prix i 1982.

Jørgen Klubien har boet i USA i en årrække, hvor han arbejdede som tegner hos mediegiganten Disney. Klubien havde en central rolle bag kulisserne på storfilmen Løvernes Konge, der er fast inventar i mange danske børnefamilier.

I Danmark høster man likes og muntre bemærkninger, når man beskylder sine modstandere for at være nazister.

5 Kommentarer på "Dansk popstjerne: Præsident Donald Trump er nazist"

 1. Det var vel nok flot, lille Jørgen. Klap dig selv på ryggen og forsvind ud i ligegyldigheden igen

 2. Nåda.. Der er ellers mange jøder i USA! Amerikanerne skal da prise sig lykkelige for at han ikke er en salafist!

 3. flere og flere kunstnere viser, at de er nogle røde svin…

 4. Har efterhånden mistet al respekt for næsten samtlige kendte mennesker og pop-, rock-, sports- og mediestjerner overalt i Verden med den måde, de har svigtet deres ansvar som offentlige personer på.

 5. Endnu et 3-4 møgdyr har været på banen. Hvad med at få disse sataner afsporet.
  Jeg formoder Lolitadukkerne venter.
  https://www.facebook.com/NaturelleChloe/posts/10157376037791297
  Oversat:
  Natalie Stern er her: Sös Akuten.
  23 timer · Stockholm, Stockholms Amt ·
  4 fyre på en pige, sparket og slået i ansigtet hoved, ryg, mave. (Kan du behage hvem der læser dette, dele indlægget større chance for at han bliver taget) værst der er sket i mit liv Jeg blev netop sprunget af 4 udenlandske fyre i metroen. De kommer og sidder i nærheden af ​​mig og begynder at klamre sig til mig og lugter alkohol, jeg beder dem om at lade mig være i fred, og en fyr ringer til mig en lille luder og rammer mig mindst 5 gange i ansigtet, hans tre venner griner og jeg tager min telefon til ring 112, de tager min telefon og sparker mig ned på platformen, og de begynder at sparke mig i hovedet, jeg var forsvarsløs, selvom jeg forsøgte at beskytte mig selv. 50 mennesker så på, og jeg blev slået og sparket 20 gange, indtil politiet ankom. Alt kunne tænke sig at tage mig op fra jorden, så de ikke sparkede mig ihjel, og det var et mirakel, jeg kunne, for jeg ved, at jeg ellers aldrig kunne være her i dag .. ja jeg havde tid til at tage disse billeder før løb væk, og min telefon er smadret i stykker. 2 sidder fast, men ikke han på billedet, der ramte mest. Ambulansen sagde hjernerystelse, og jeg kan ikke høre i mit højre øre, fordi jeg fik et spark der og mine ribben. Jeg er knækket, men tak fordi du kom og sagde, at du vidner i retssalen osv. Ud af alle 50.
  Jeg vil bare dø.
  Må deles alt hvad I kan.☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.