Kendt DR-journalist: Jeg forstår godt, hvorfor Al-Qaeda vil dræbe Rasmus Paludan

Nu afsløres der nye sider af det venstreekstreme miljø, der har hersket på Danmarks Radios nyhedsredaktion igennem årtier.

Det er den kendte DR-nyhedsjournalist Ole Blegvad, der udviser forståelse for, at en islamisk terrorgruppe vil slå partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs ihjel:

“Jeg forstår godt, hvorfor Al-Qaeda går efter ham (Rasmus Paludan, red,)!” erklærer journalist Ole Blegvad.

Den chokerende forståelse for terrordrab kommer efter, at Al-Qaeda har sat Rasmus Paludan fra Stram Kurs på en dødsliste (sammen med Kurt Westergaard, Lars Vilks og den hollandske politiker Geert Wilders).

Ole Blegvad blev ansat på Danmarks Radio i 1989, og han har blandt andet produceret børne-tv, kulturprogrammer og nyhedsindslag til Radioavisen, Sporten samt TV Avisen.

Den kendte DR-profil var licensansat i over 25 år, før han modtog en fyreseddel. Men Ole Blegvad anser sig stadig som en del af den øverste elite i Danmark:

“Jeg er elite. Jeg afholder og tager til middagsselskaber med italienske vine, østers og alskens gastronomiske lækkerier fra Torvehallerne (et dyrt madmarked i København, red.) i selskab med overlæger, direktører, kulturfolk og mediedarlings,” skriver Ole Blegvad i 2017.

Ole Blegvad havde en mindre rolle i den kontroversielle spillefilm ‘Danmarks Sønner’ i 2019. En irakisk instruktør lavede en film, der fastslog, at danskernes ‘racisme’ er årsagen til de omfattende integrationsproblemer i Danmark.

Irakerens verdenssyn er vand på Ole Blegvads multikulturelle mølle.

Ole Blegvad er i dag selvstændig kommunikationsmedarbejder i firmaet Falke & Blegvad, der blandt andet leverer ydelser til Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Socialdemokratiet.

Ole Blegvad understreger sine antidemokratiske holdninger ved at hævde, at Rasmus Paludan, der er truet på livet af islamiske og venstreradikale kræfter, skal have frataget sin livvagts- og politibeskyttelse.

Et sådan tiltag vil meget vel kunne være fatalt for Rasmus Paludan.

Venstreorienterede journalister som Ole Blegvad er eksponent for den forråelse som kultur- og medieeliten gennemgår i disse år. Her går man ikke af vejen for at udvise forståelse for islamisk terror, hvis blot det understøtter ens politiske sindelag, og terroren er målrettet politiske modstandere.

Ole Blegvad har været finansieret af licensmidler i flere årtier. Nu kan danskerne se, hvad deres penge gik til.


Giv Hard Line din vælgererklæring her

16 Kommentarer på "Kendt DR-journalist: Jeg forstår godt, hvorfor Al-Qaeda vil dræbe Rasmus Paludan"

 1. GODT AT FLERE OG FLERE RØDE SVIN VISER DERES SANDE ANSIGT

 2. Manden må være en hjernedød salafist-elsker.. Men han arbejder jo også hos DR, så det er nok ikke så mærkeligt!

 3. Endnu en islamofil..

 4. Fjolset til Ole Blegvad forstår åbenbart heller ikke grundloven § 77

  Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.

  Google, youtube, Twitter, Facebook og Instagram har indført censur, over for andres ytringer end deres egen.

 5. Vi lever vitterligt i groteske tider. En mand, der er blevet sponseret af skattekroner hele livet, og af alle burde værne om ytringsfriheden, ønsker død over Rasmus Paludan, der blot gør brug af denne frihed.

  Imens ønsker en person som Daniel Rex-Dybmose, som sikkert ikke laver meget andet end at være forsanger i sit såkaldte band, at Carsten Thrane begår selvmord for at have foreviget en niqab-kvindes ulovlighed.

  Man ryser på hovedet…

 6. Ole gedeknepper

 7. En homo der elsker islam………….

 8. Øv. Ville se “Koranfodbold udenfor Rigsdagen” (Sverige), men den er åbenbart allerede taget ned af de islamofile socialist-censorer..

 9. Hvad sker der her: Er i blevet likvideret alle sammen. ??

   • Fordrukken Taber | 1. oktober 2020 ved 09:47 |

    Charles har en pointe, Brian. Ingen opslag siden mandag. Det er selvfølgelig også et spørgsmål om ressourcer. Defunding og deplatforming har ramt højrefløjen hårdt og styrket de totalitære (som forøvrigt nu også støttes kraftigt af erhvervslivet; se bare på den massive erhvervsstøtte til det marxistisk dominerede, antikristne, antihvide og samfundsnedbrydende black lives matter samt den generelle massive mediesupport for antifa). Under disse betingelser er det mere end svært at opnå en bred læserbase og økonomisk fundament som højreorienteret medie. For at sige det mildt. Der er brug for at finde en model, hvorigennem højrefløjen kan financiere sig, uden at være omfattet af den “politiske korrekthed”. Det er noget af en udfordring. Dertil kommer at næsten ingen tør at arbejde for den yderste højrefløj, der, på trods af at være prodemokratisk og frihedsorienteret, fastholdes i et jerngreb af de “autoriserede” medier som værende “nynazistiske”, “racistiske” osv osv- og befolkningen tror stadig på denne skrøne, som holdes i live af de rabiate venstreorienterede, der sidder på magten overalt i samfundet. Det sjove ved det her er at folk ikke selv fatter, hvor rabiate deres egne meninger er, når de støtter black lives matter. De tror selv at de bare støtter kampen mod racisme. De vil ikke høre andet, for de har fået at vide at der er nogle stygge mennesker, der ikke støtter black lives matter. Og de sætter sig ikke ind i tingene. Derfor støtter disse mennesker også censur og forbud mod andre narrativer end det, de får at vide. Og hvad får de at vide? Den rabiate venstreorienterede version, der lige pludselig er blevet mainstream de seneste år.
    Hold da k… det blev langt det her. Og jeg kunne ovenikøbet fortsætte foredraget med mine teorier omkring hvorfor samfundet er gået så meget i opløsning, med historier om den vellykkede socialistiske indoktrinering i 60erne/70erne og fremad samt EUs ivrige arbejde på at opløse nationalstaterne og udskifte befolkningerne efter aftale med de arabiske lande. Men det jeg egentlig ville sige med alt dette ordpladder er: ENIG med Charles, der sker ikke så meget på denne side. De må lave nogle flere opslag på Frihedensstemme.dk 😉

 10. Siden der ikke kommer noget nyt.
  det er såmænd det eneste.
  ja 4 år mere.
  Trump løb med sejren i debatten.
  se evt Snaphanen, eller Hodia.

 11. Tak for hjælpen F.T
  Vi i Stram kurs mangler ressourcer. Og at medierne og platformene, samt regeringen og folketing retter ind efter Grundlovens § 77.
  Politikerne har jo selv underskrevet grundloven for overhovedet kunne komme på tinge.
  Vil Google, Youtube, TW, FB og Instagram være i Danmark, Skal disse og andre platforme rette ind efter Danmarks riges Grundlov anno 1953. Ellers bliver der ikke ro på. for situationen er særdeles uholdbar.

  • Helt enig igen, Charles. Jeg mener helt klart at Google, FB, youtube, insta mm burde forbydes sålænge de tvinger folk til at rette sig efter deres “fællesskabsregler”, som overhovedet ligner eller retter sig efter dansk lov om ytringsfrihed. Det sjove ved det hele er jo at f.eks. twitter har meget travlt med at censurere præsident Trump gang på gang. Desuden har de tilladt særdeles hadefulde udfald mod ham på selvsamme medie. Når folk så spørger, hvorfor de kun fjerner Trumps tweets og ikke fjerner voldsomme udfald mod ham, er begrundelsen at “twitter er en offentlig side, omfattet af ytringsfrihed”. Meget sjovt hvor selektiv ytringsfriheden er for forskellige mennesker.. og hvor er de danske politikere så i denne sag??? Det samme sted, hvor de plejer at være- på de totalitæres og globalisternes side! Men det kan jo ikke være anderledes når også de danske politikere er indoktrineret af kommunisterne lige fra deres tidlige skolegang og til nu..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.