Fodboldlandsholdet knælede sammen med voldelig muslim, der bad til Allah

Det var ikke kun Black Lives Matter og raceaktivisten Bwalya Sørensen, der blev hyldet af det danske fodboldlandshold lørdag aften.

Også Allah og koranens ord blev lovprist i rigelige mængder.

Da 22 spillere fra det danske og belgiske landshold gik på knæ i ærbødig respekt, benyttede en muslimsk spiller lejligheden til en shariabøn.

Det var forsvarsspilleren Jason Grégory Marianne Denayer, der kort før kampstart udførte en islamisk bøn på græstæppet i Parken.

Jason Denayer stammer fra den afrikanske republik Congo, og han har ved flere lejligheder ladet offentligheden få indsigt i sin muslimske tro.

“Bøn er ikke en kompliceret ting, det er en inderlig samtale med Allah,” skriver Jason Denayer på de sociale medier og ledsager den islamiske hyldest med ordene:

‘Allahu akbar’ – der betyder ‘Allah er stor’. Samme frase, der er blevet råbt ved utallige islamiske terrorangreb over hele kloden.

Jason Denayer er ligesom en foruroligende andel af sine muslimske medmigranter sat i forbindelse med rå gadevold.

De engelske medier kan i foråret 2017 vise den afrikanske forsvarsspiller, der sparker en mand i hovedet. Det sker i forbindelse med en episode med gadevold i de tidlige morgentimer i storbyen Bruxelles.

“Jeg reagerede instinktivt,” fortæller Jason Denayer, da der dukker filmsekvenser op i medierne, hvor man ser afrikaneren sparke sit offer.

Den muslimske fodboldspiller fortryder efterfølgende den rå gadevold, men hævder, at det skete i selvforsvar.

Gadevolden blev begået af en gruppe. Belgiske medier rapporterer, at omkring 60 personer var involveret i urolighederne. Flokmentalitet og voldelige overfald er også en taktik, der ses, når indvandrervolden rammer i Danmark.

Det danske fodboldlandshold kan glæde sig over, at de lørdag aften knælede sammen med en voldelig muslim, da han lovpriste Allah.

Hvad mon landsholdsspillerne overrasker med næste gang?

2 Kommentarer på "Fodboldlandsholdet knælede sammen med voldelig muslim, der bad til Allah"

  1. HYKLERE fuck islam

  2. Hvad mon landsholdsspillerne overrasker med næste gang?
    Et selvmål.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.