Fodboldlandsholdet bliver tiljublet af muslimer og venstreorienterede

Lørdag aften kunne danskerne se det danske fodboldlandshold knæle for den racistiske bevægelse Black Lives Matter.

Og de politiske landsholdsspillere møder opbakning fra både venstrefløjen og muslimer i Danmark.

Nogle af de mest prominente landsholdsstøtter, der bakker op om Black Lives Matters raceopdeling, sidder endda i folketinget.

Det drejer sig om det pakistanske folketingsmedlem Sikandar Siddique, der normalt kæmper for islam og sit hjemlands Kashmir-region. Men Siddique har øjnet en unik mulighed for at splitte den danske befolkning ved hjælp af opbakningen til det danske landshold.

Også partilederen Pia Olsen Dyhr fra SF tiljubler herrelandsholdets politiske stunt. Den kvindelige socialist bakkes op af Det Radikale Venstres Morten Østergaard, der aldrig forspilder en chance for at råbe ‘racist’ efter den danske befolkning.

De Radikales islamiske vælgerhav erklærer sig enigt:

“Kampe mod racisme er ikke politik,” lyder det fra den muslimen Idil Ali, der kommer fra Djibouti. Den shariaklædte kvinde får omgående opbakning fra en tyrkisk indvandrer:

“Shit der er mange racister herinde i tråden. Man bliver jo nærmest bange,” skriver Döne Akbulut.

De sociale medier bugner i det hele taget af venstreorienteret og islamisk støtte til det politiske fodboldlandshold.

Den stærkt venstreorienterede samfundsdebattør, Stine Bosse, kan ikke forstå, at det skulle være forkert at støtte Black Lives Matter. Også den tidligere vært på TV Avisen, Paula Larrain, der selv er indvandrer, støtter landsholdets ræverøde demonstration.

Det danske fodboldlandshold er blevet en politisk bevægelse, der nyder stor anseelse blandt islamister og den venstreorienterede del af befolkningen.

Kampen – for der blev også spillet fodbold i går – endte i øvrigt med et 2-0 nederlag til Belgien.

2 Kommentarer på "Fodboldlandsholdet bliver tiljublet af muslimer og venstreorienterede"

  1. Stå sammen mod Racisme.
    Det er jo ikke Danskere der står for racismen, men derimod Fede Sørensen og hendes negere der skal gå forrest og Muslimerne.

    De der står FOR racisme er Netop: Sikandar Siddique, Partilederen Pia Olsen Dyhr fra SF, Det Radikale Venstres Morten Østergaard. OG Det danske fodboldlandshold. Fy Fahn.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.