Satireforsker Dennis Meyhoff Brink kritiserer politiet: Hvorfor brugte politiet ikke flere ressourcer på at efterforske Omar El-Husseins terrorangreb?

I anledning af Charlie Hebdos genoptryk af magasinets egne og Jyllands-Postens Muhammedtegninger skriver satireforsker Dennis Meyhoff Brink på Facebook:

“I dag begynder retssagen imod de 14 personer, der er anklaget for at have hjulpet Kouachi-brødrene med deres kujonagtige angreb på tegnerne og skribenterne på Charlie Hebdo i 2015.

I den anledning genoptrykker Charlie Hebdo en stribe Muhammed-tegninger, inklusiv de danske, for at vise at kampen mod voldelig ekstremisme og for kunstnerisk frihed går på tværs af politiske skel mellem venstre og højre, og – selvfølgelig – for at vise, at de ikke lader sig kue.

Tankevækkende er det også, at fransk politi har sat et stort hold til at arbejde i fem år på at finde bevismateriale. I Danmark opgav politiet efter bare et år.”


Se også Inger Støjbergs lånte fjer

3 Kommentarer på "Satireforsker Dennis Meyhoff Brink kritiserer politiet: Hvorfor brugte politiet ikke flere ressourcer på at efterforske Omar El-Husseins terrorangreb?"

  1. https://youtu.be/JzgMdkVLk7k
    Afsnit 8 Malmö – Operation Rose Garden Victory,(30.08.2020)

  2. Hør lige denne
    https://youtu.be/3yD72mzoJfo
    Ingrid & Maria: Kuppen mot Paludan, svenskt medborgarskap, yttrandefrihet – Nyhetsveckan Special #18

  3. SEJR✌✌✌

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.