Rasmus Ladevig – ven til den muslimske DR-journalist Amal Guerdali – spreder løgne i Facebookgruppen Fri Debat

Den muslimske nyhedsjournalist Amal Guerdali, der er fastansat i Danmark Radio, er blevet fanget i at skrive hadske kommentarer om Dansk Folkeparti.

“Jeg foragter Dansk Folkeparti og alt, hvad de står for,” skriver Amal Guerdali fra DR Nordjylland.

Det giver selvfølgelig åbenlyse troværdighedsproblemer for Danmarks Radio, at man har fastansat en journalist, der offentligt giver udtryk for sin foragt for Dansk Folkeparti. Men nu mobiliserer Amal Guerdalis netværk i et forsøg på at redde den marokkanske nyhedsreporters blakkede ry.

I den censurlystne Facebookgruppe ‘Fri Debat’ – der ironisk nok hylder ytringsfriheden – er der en af Amal Guerdalis bekendte, der uimodsagt får lov at sprede løgne om den prekære DR-sag.

“Kender Amal (Amal Guerdali, red.), og intet er mere uretfærdigt, end hvad hun udsættes for lige nu,” skriver Rasmus Ladevig, der er chef hos vindmølleproducenten Siemens i Aalborg.

Rasmus Ladevig hævder i flere Facebookdebatter, at de hadske ytringer om Dansk Folkeparti, fra Amal Guerdalis hånd, stammer fra FØR hendes ansættelse i Danmarks Radio.

Derfor skal det poliske had kategoriseres som harmløst og ikke kædes sammen med Danmarks Radio, mener Rasmus Ladevig.

Men Rasmus Ladevig fordrejer sandheden. Det gør han, fordi han vil beskytte sin marokkanske veninde.

Det hadske Facebookopslag fra Amal Guerdali, der er rettet mod Dansk Folkeparti, blev skrevet 22. december 2018.

Fakta er, at Amal Guerdali ganske rigtigt er blevet fastansat hos DR Nordjylland i august 2020. Men nok så vigtigt er det, at Amal Guerdali har været ansat og fast tilknyttet hos DR Nordjylland siden 3. september 2018.

Det vil sige, at Amal Guerdali var ansat i Danmarks Radio tre måneder FØR, hun skrev sin hadefulde kommentar om Dansk Folkeparti.

Etik og troværdighed gælder også de DR-journalister, der ikke er fastansatte i DR. Hvis du arbejder som nyhedsjournalist i DR – så gælder samme rammer for alle.

Desuden bliver man ikke ‘bare’ freelancejournalist i Danmarks Radio. Selv løstansatte nyhedsreportere gennemgår kurser i IT-udstyr, optageudstyr, klippefaciliteter og andre essentielle arbejdsgange.

Rasmus Ladevig får det til at lyde som om, at Amal Guerdali bare smuttede forbi Danmarks Radio i ny og næ og leverede en historie. Det er lodret løgn.

DR-journalisten Amal Guerdali har indgået i vagtplanen hos DR Nordjylland siden efteråret 2018 – på linje med fastansatte kollegaer.

Amal Guerdali dækkede endda folketingsvalget i 2019 for Danmarks Radio. Det skete adskillige måneder EFTER, at hun skrev sin famøse hadbesked mod Dansk Folkeparti.

Har Dansk Folkepartis kandidater mon fået en fair journalistisk behandling af DR P4 Nordjylland ved seneste folketingsvalg?

Rasmus Ladevig lyver, så det driver. Alle kneb gælder, når en utroværdig DR-journalist (og veninde) skal reddes fra kritik.

Undertegnede kan ikke svare Rasmus Ladevig i forbindelse med hans smædekampagne mod undertegnede i Facebookgruppen ‘Fri Debat’. Derfor bringes svaret her.

Den venstreorienterede ‘ytringsfrihedsgruppe’ Fri Debat tåler kun egne holdninger og har udelukket undertegnede (og en lang række andre debattører, der er kritiske overfor islam og masseindvandring). Det afholder dog ikke en gruppe debattører i Fri Debat fra at diskutere og tilsværte undertegnede, der ikke kan komme til genmæle.

Rasmus Ladevig burde holde sig for gode til at sprede løgne i ren desperation.

Danmarks Radio har et KÆMPE troværdighedsproblem.

*

Læs om sagen hos DR Nordjylland, hvor en marokkansk nyhedsreporter står bag en smædekampagne mod Dansk Folkeparti.

Giv Hard Line din vælgererklæring her

1 Kommentar på "Rasmus Ladevig – ven til den muslimske DR-journalist Amal Guerdali – spreder løgne i Facebookgruppen Fri Debat"

  1. store dele af journalist-standen er en flok hykler sammen med deres medsvorne politiske korrekte idioter, men det bliver ris til egen røv på et tidspunkt, hellere i dag end i morgen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.