Rasmus Paludan drukner koranen i svineblod og urin i Malmø

Fredag afslørede Rasmus Paludan, partileder for Stram Kurs, at han under et besøg på Fridhemstorget i Malmø fredag 28. august 2020 klokken 13.00 vil hælde svineblod og urin fra frafaldne muslimer ud over koranen. Det oplyser det svenske medie Samhällsnytt.

Handlingen foretages for at vise modvilje over for den totalitære ideologi islam, men også så muslimer ikke får den opfattelse, at de med magt kan bestemme, hvilke ideer, der kan kritiseres i et vestligt demokrati.

Demonstrationen, der er arrangeret af Rasmus Paludan fra Stram Kurs og den svenske gadekunstner og dissident Dan Park, skulle i første omgang have været afholdt foran en moske i det indvandrertætte område i ghettoen Rosengård, men svensk politi nedlagde forbud mod mødet, fordi politiet var bekymrede for sikkerheden i området.

Rasmus Paludan har på Facebook informeret detaljeret om, hvordan fredagens koranafbrænding skal foregå. Nogen gange foregår en koranafbrænding som “Bacon allah Koran”, fordi der lægges bacon mellem koranens sider, inden den bliver brændt af. Men i Sverige får koranen et bad i svineblod og urin fra frafaldne muslimer inden afbrændingen. Denne urin er doneret af frafaldne muslimer, der støtter Stram Kurs’ religions- og korankritik.

En Facebookbruger spørger, hvad Rasmus Paludan vil opnå med sin handling. Rasmus Paludan svarer, at han vil vise sin modvilje mod islam, koranen og folk, der mener, at de med magt kan beslutte, hvilke ideer, der kan kritiseres. Personen informerer Paludan om, at han vil blive hadet af to milliarder muslimer. Det bekymrer ikke Rasmus Paludan. I stedet betragter han det som “en ære”.

*

Mere på Samhällsnytt

Mere om demonstrationen i Malmø på Dan Parks blog

*

Hvis du ønsker at deltage i fredagens demonstration i Malmø, bedes du kontakte Stram Kurs med henblik på eventuel samkørsel med videre.

1 Kommentar på "Rasmus Paludan drukner koranen i svineblod og urin i Malmø"

  1. SEJR✌✌✌✌

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.