Venligbo angriber med løgne

Det er blevet almindeligt, at venligboere og politiske modstandere angriber undertegnede med løgnagtige udtalelser.

Den politiske kamp på de sociale medier handler i høj grad om at sprede usandheder for at miskreditere personer, som man ikke er enig med.

Her er det venligboen Karsten Aaen, der bruger meget af sin vågne tid på at angribe den nationalsindede højrefløj og især Stram Kurs.

Karsten Aaen har undervist ‘traumatiserede flygtninge’ i sprog. Derfor føler han en særlig forpligtelse til at kæmpe velfærdsmigranternes kamp. Også med løgne.

Omtrent alt det, som Karsten Aaen erklærer om TV 2, er løgn.

Her er fakta:

– TV 2 Danmark er et statsligt aktieselskab. Selskabet ejes 100 procent af den danske stat – og dermed den danske befolkning.

– TV 2’s sendeflade får tildelt licensmidler. De regionale TV 2-stationer, der sender hver dag på TV 2’s hovedkanel, er licensfinansierede. Det er for eksempel TV 2’s regioner, der sender, når der er kommunalvalg. Og TV 2 Nyhederne udveksler ofte nyhedsindslag eller tjenester med kollegaer på de licensfinansierede regionalstationer.

– TV 2 er IKKE udelukkende finansieret af reklamer. En meget stor del af TV 2’s indtægter kommer fra abonnementsbetaling. Faktisk kommer over halvdelen af omsætningen hos TV 2 fra abonnementsbetalinger direkte fra seerne.

Det er altså TV 2’s seere (der også i sidste ende ejer TV 2), der i høj grad finansierer det landsdækkende medie.

Karsten Aaen lyver altså. Men han gør det med ro i sindet. For det vigtige er at råbe ‘løgner’ og ikke nødvendigvis selv at have styr på fakta.

Som en lille bonusinfo til Karsten Aaen kan jeg oplyse, at et af bestyrelsesmedlemmerne hos TV 2 er den tidligere kommunist Bjørn Erichsen.

Tv-manden Bjørn Erichsen begyndte sin politiske karriere hos det marxistiske parti Venstresocialisterne. Erichsen blev derefter medlem af Danmarks Kommunistiske Parti – DKP.

Bjørn Erichsen underviste herefter på kommunistiske partiskoler i DDR. Et kommunistiske diktatur, som han foretog mange rejser til i sin tid som glødende kommunist.

Bjørn Erichsen forlod først Danmarks Kommunistiske Parti som 33-årig på grund af interne stridigheder om Polens rolle som socialistisk land.

TV 2’s bestyrelsesmedlem Bjørn Erichsen har aldrig taget et opgør med sin kommunistiske fortid. En ideologi, der, på linje med nazismen, har kostet millioner af mennesker livet. I dag er han i stedet med til at udstikke kursen for det statsejede medie.

De røde lyver, så det driver – og de får lov til det.

1 Kommentar på "Venligbo angriber med løgne"

  1. Karsten Aaen skal glæde sig til “nemesis” der bliver payback time

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.