Kendt jurist: Nye Borgerlige ‘s Mette Thiesen er racist

Vibeke Borberg – medlem af regeringens ytringsfrihedskommission og områdechef på Danmarks Journalisthøjskole – har sendt et ‘like’.

Mediejuristen bakker op om racismeanklager mod folketingsmedlemmet Mette Thiesen.

Journalisthøjskolen modtager cirka 140 millioner kroner i statstilskud.

Mediejuristen Vibeke Borberg er, udover sine racismeanklager, også kendt for sin glansrolle som ‘Pernille’ i Niels Malmros-filmen Aarhus By Night.

Her holder hun styr på filmpersonerne ‘Knold og Tot’ og den unge instruktør.

Vibeke Borberg modtog IKKE Bodilprisen for sin præstation i filmen.

Her ses hun med Lars HUG.

4 Kommentarer på "Kendt jurist: Nye Borgerlige ‘s Mette Thiesen er racist"

  1. det man siger, er man selv, for det står i “aktuelt” at du (hun) er en flødekaramel (klamme ko)

  2. Hun er ikke en jurist, hun er bare en skovl.

  3. Hele magtstrukturen i Danmark er overtaget af disse stærkt venstreorienterede, som har haft stort held med at sætte sig på samtlige magtinstanser i landet, siden den store succes med indoktrineringen af landets ungdom begyndte i 1960-1970erne. Og den nyeste generation unge er efter min mening den MEST hjernevaskede nogensinde. De lyder som multikulti propagandaorgler og overgår suverænt den særdeles ekstremistisk indoktrinerede 80´er ungdom, der ellers var slem nok.
    Tillykke til de stærkt venstreorienterede med resultaterne. Nu kommer konsekvenserne i den helt store stil fra nu og i de kommende årtier. Det kommer til at blive en endnu mere tydelig glidebane mod den totalitære stat- og islam kommer til at spille en stor rolle i denne fremtid, hvis ikke noget drastisk gøres. Jeg kan ikke se, hvor det skulle komme fra. Modstanden mod totalitarismen ligger hos nogle ganske få individer og i begrænsede kredse, mens alle andre jubler over “multikulti” samfundet. (Ca 96% ved seneste folketingsvalg).

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.