Asylskandale: Bandemedlem fik dansk pas og tog på ferie i Irak

Knivdrabet på det 42-årige Satudarah MC-prøvemedlem Mohammad Al-Zerjawi udvikler sig nu til en bombe under det danske asylsystem.

Irakiske Mohammad Al-Zerjawi søger asyl i Danmark sammen med sin familie og får tildet et dansk statsborgerskab.

Men det viser sig nu, at den bandekriminelle muslim efterfølgende er på ferie og pilgrimsrejse i hjemlandet Irak. Få år efter det eftertragtede danske pas er blevet sikret.

Mohammad Al-Zerjawi kommer i mediernes søgelys, da han bliver knivdræbt med adskillige knivstik. Det voldelige opgør foregår natten til torsdag 23. juli 2020 på en parkeringsplads i ghettoen Toveshøj, der ligger i det vestlige Aarhus.

Ni år før det blodige knivopgør ser situationen anderledes ud for den muslimske asylansøger.

Mohammad Al-Zerjawi bliver fotograferet, mens han står på en central plads i den irakiske by Karbala. Det smilende bandemedlem står sammen med sine to brødre – Ali og Abbas – der også bor i Danmark.

Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi er født i Irak i 1977. Den arabiske familie vælger dog at søge asyl og bosætte sig i Danmark.

I 2005 bliver Mohammad Al-Zerjawi og hans syv år yngre lillebror Hussain danske statsborgere. Mohammad starter en voldsom kriminel løbebane, hvor han er medlem af flere bandefraktioner.

Mohammad er 28 år, da han får sit rødebedefarvede pas af folketingets politikere. Men alt tyder på at Mohammad Al-Zerjawi sagtens kunne være rejst hjem til Irak i stedet for at få overdraget et dansk statsborgerskab.

Et foto fra Mohammad Al-Zerjawis Facebookprofil afslører, at han og dele af familien tager på ferie i hjemlandet Irak i 2011. Kun seks år efter det værdifulde danske pas er blevet sikret.

Nu er det pludselig ikke farligt at opholde sig i Irak for de muslimske flygtninge.

På fotoet poserer Mohammad Al-Zerjawi på en plads, der ligger mellem to centrale helligdomme i den irakiske by Karbala. Her er religionsstifteren Muhammeds børnebørn – Imam Hussein og Abbas den Store – begravet.

Mohammad Al-Zerjawi og hans familie er shiamuslimer, og netop shiiterne besøger flittigt gravpladserne i Karbala på grund af deres tilhørsforhold til de to helligdomme.

Karbala ligger 100 kilometer sydvest for hovedstaden Bagdad og er den tredjehelligste by for shiamuslimer.

“Jeg sværger ved Allah, dette billede er blevet fem år gammelt,” skriver Mohammad Al-Zerjawi i 2016 og henviser til familiefotoet fra Irak.

Danskerne er blevet narret igen!

En irakisk familie rejser til Danmark og fortæller en tårevædet historie om usikkerhed og krig. Men når det danske statsborgerskab og velfærdskronerne er sikret, så går turen hjem til Mellemøsten på ferie.

Familien Al-Zerjawi er afsløret som velfærdsmigranter.

Man er ikke flygtning, hvis man kan holde ferie og være på pilgrimsrejse i sit hjemland.

4 Kommentarer på "Asylskandale: Bandemedlem fik dansk pas og tog på ferie i Irak"

 1. ud med alle de fremmede

 2. Det har jeg sandelig ikke hørt noget om i både TVA og Aviser.
  Fake News, må krølle tæer.

 3. Det fryder mig en del at Dette svin tog en “Afkrasser”
  Han er nu oppe i Paradiset, hvor Jomfruerne hverken spiser, drikker Og Skider eller tisser, JAiia: Det er fortalt af en Imam. Een af de rigtige sindsyge.

  Lad Os nu sige at dette passer: Så må jomfruerne bestå af enten “Lolitadukker”eller “Vingede Smågrise”

  Muslimer skal jo gerne have det småt. ikke. ??

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.