Ekstra Bladet ydmyger ofre for indvandrervold og knivstik

Chefredaktør Poul Madsen og hans venligbo-journalister har rygende travlt med at mørkelægge den omfattende kriminalitet, der udføres af muslimske indvandrere på dansk jord.

Natten til søndag, klokken cirka 01.30, bliver to danske mænd på 23 og 24 år overfaldet af en gruppe på fem mørklødede indvandrere. De to danske ofre knivstikkes i henholdsvis maven og låret af de aggressive migranter, det oplyser faren til det ene offer.

Ofrene får kraniebrud, da voldelige udlændinge tramper og sparker de to unge mænd i hovedet. Migranterne bruger også køller til deres overfald.

Et overfald, der med lethed kunne have medført døden for de to danske mænd. Begge ofre er indlagt på hospitalet og er erklæret udenfor livsfare.

Hos Ekstra Bladet smører man voldssagen ind i en overskrift og fantasifulde beskrivelser om nøgenbadning ved en sø – samt en samtale med en ung kvinde.

Ekstra Bladets formål er at latterliggøre og kaste mistanke på de to danske ofre.

Ekstra Bladets journalist Nikolaj Høier antyder i sin hovedrystende artikel, at voldsofrene selv bærer en del af skylden for knivoverfaldet – fordi de har valgt at nøgenbade og tale med en kvinde.

Hvad, der ikke dvæles ved, er, at indvandrerne er hadske kriminelle, der hader den frigjorte danske kultur. Nøgenhed, sex og kvinder er et stort tabu i den islamiske verden.

En muslimsk æreskultur, hvor man modsvarer med dominansvold.

Historien handler IKKE om nøgenbadning. Helt basalt drejer det sig om to danske mænd, der oplever et grufuldt og livstruende knivoverfald begået af en gruppe indvandrermænd. Utilpassede migranter, der er bevæbnet med stikvåben og som tramper deres ofre i hovedet.

Men de islamofile Ekstra Blad-journalister mudrer sagen med en uvederhæftig rubrik, der INTET har med danskernes virkelighed at gøre.

Ekstra Bladet er blevet en islamofil smudsavis.

*

Jørgen Kallesøe skriver på Facebook:

“HJÆLP OS I SEJS-SVEJBÆK.

Kopier gerne denne tekst.

2 LOKALE DRENGE OVERFALDET VOLDSOMT I NAT
DEN ENES FORÆLDER SKRIVER DETTE:

Overfald ved Ladepladsen i nat! Hjælp søges!
Min 23-årige søn og han kammerat blev i nat ca 01.30 overfaldet efter en badetur ved Sejs Ladeplads. De er begge på hospitalet efter gentagne spark og trampen på hovedet (med brud af kraniet til følge) og flere knivstik (som heldigvis ikke har ramt noget kritisk). Begge unge mænd har det efter omstændighederne godt!
De to unge mænd havde været til lokal havefest og går mod ladepladsen for at bade og møder en 16-17 årig dansk pige i krydset Strandvejen/Sejs Søvej og inviterer pigen med på badetur (hvilket hun dog afslår men går med ned til ladepladsen).
Pigen oplyser at have været til en fest (lokalt) – vi vil gerne have identificeret hvem denne pige er – hvem har holdt den fest hun deltog i?
Hvem ved noget? Det virker meget sandsynligt at gerningsmændene har forbindelse til denne pige.
Overfaldet blev begået af 5 unge 16-18 årige indvandrerdrenge.
Hvem ved noget eller har observeret noget? Er der nogen som kan hjælpe med oplysninger som kan bringe os på sporet af pigen eller drengene vil vi være meget taknemmelige.”(Maleri: Anders Zorn)

2 Kommentarer på "Ekstra Bladet ydmyger ofre for indvandrervold og knivstik"

  1. EB står for EKSTRA BRÆK?
    Godt jeg ikke køber det lorte???blad
    må ekstra bræk brænde op i helvede???

  2. 2 Sikre stemmer til Stram Kurs.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.