Æres den, der æres bør: En hæderlig journalist er spottet

Det sker ikke ofte, men fredag citerede onlinemediet ‘Lokalavisen.dk’ en af undertegnedes oplysninger. Det drejer sig om navnet på den 25-årige somalier – Abukar Ali – der blev skuddræbt ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus onsdag aften.

Danske journalister henviser yderst sjældent til undertegnede, hvis de benytter mine oplysninger. Derfor skal der i denne sammenhæng lettes på hatten for Lokalavisen.dk.

Lokalavisen er et onlinemedie, der ofte kendetegnes ved at skrive sandheden uden omsvøb. Specielt når det gælder kriminelle gerningsmænds etnicitet og indvandrerbaggrund.

De manglende citater hænger ofte sammen med, at de venstreorienterede journalister ikke deler politiske holdninger med undertegnede. Mediefolkene vil ikke stilles i forlegenhed overfor kollegaer, hvis de benytter oplysninger fra en nationalsindet journalist.

Lokalavisen.dk er en del af Jyllands-Postens Lokalaviser, og er Danmarks største lokale nyhedsite. Jyllands-Postens Lokalaviser når ud til hele 250.000 læsere hver uge.

Måske burde Lokalavisen.dk påtage sig Ekstra Bladets falmede motto: ‘Tør, hvor andre tier’?

3 Kommentarer på "Æres den, der æres bør: En hæderlig journalist er spottet"

  1. Længe leve STRAM KURS / HARD LINE.

  2. SEJR✌ lad os få stram kurs/hard line i folketinget ved næste valg.

  3. “Det gladeste, kærligste og mest positive menneske” må jeg sige hvor herre bevares. Når jeg høre hans negga sang hvor teksten ses på linket, så har vi ikke mistet noget!?

    https://genius.com/Shmur-chop-lyrics

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.