Øjenvidne: Muslimer bag massebøn i BonBon-Land

Den populære forlystelsespark BonBon-Land blev søndag ramt af en islamisk skandale, mens børnefamilier nød rutsjebaner og den omskiftelige danske sommer.

15 til 20 unge muslimske mænd breder deres bedetæpper ud og begynder i fælles massebøn at underkaste sig Allah midt i den danske forlystelsespark.

Den religiøse magtdemonstration finder, ifølge et øjenvidne, sted i den sydlige del af BonBon-Land – tæt ved en børnekarrusel og et træ, hvor helt små børn kan hænge og ‘sige farvel’ til deres sut.

Det er den unge mor Susie Jessen, der oplever den islamiske massebøn, da hun kommer gående med ægtemanden og barnevognen i forlystelsesparken.

“Træls religiøs manifestation midt i en forlystelsespark for børn. ?Kønsadskillelsen irriterer mig også grænseløst! Det hele var så udansk!” erklærer Susie Jensen på det sociale medie Twitter.

Susie Jessen arbejder til daglig på Christiansborg, hvor hun er ‘politisk assistent’ for Dansk Folkepartis partileder Kristian Thulesen Dahl. Susie Jessen er Søren Espersen ‘s datter.

Islamiseringen af Danmark er fremskreden, hvis det ikke er Christiansborgs Slotsplads eller Københavns Rådhusplads – så udøves den muslimske massebøn i en dansk forlystelsespark. For øjnene af små børn og deres forældre.

Islam breder sig. Og danskerne skal vænne sig til massebøn i stor stil i det offentlige rum. Takket være de tolerante politikere, der har tilladt denne udvikling i strid med befolkningens ønske.

Allah er stor i BonBon-Land.

*

Mere om islamiseringen af BonBon-Land her

3 Kommentarer på "Øjenvidne: Muslimer bag massebøn i BonBon-Land"

  1. BONBON land er blevet til p**kerland?, ligesom mange andre steder i Danmark.

  2. BONBON land ville stemme på De Radikale.

  3. Holdes der bålfest i BONBON land ?, brænde er der nok af kan jeg se.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.