TV 2 Fyn: – Abdinur Mohamed Ismail var verdens gladeste person

Somalieren Abdinur Mohamed Ismail mistede onsdag aften livet i en skudepisode i Vollsmose. Fyns Politi betegner skudepisoden som et bandekriminelt opgør. Hvorvidt Abdinur Ismail var en del af bandekonflikten i Odense, eller han var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, er endnu ikke afklaret. Om sagen siger politiinspektør Johnny Schou fra Fyns Politi:

“Før vi kan sige det med sikkerhed (om Abdinur Mohamed Ismail var en del af bandekonflikten eller ej, red.), er vi nødt til at nå længere med efterforskningen, men der er ikke umiddelbart tegn på, at den dræbte har relationer til konflikten.”

På TV 2 Fyn er journalisterne Amanda Kieler Andersen og Maria Borring Jakobsen helt sikre på, at afdøde var et tilfældigt offer. På stationens hjemmeside kan man med afdødes venner som kilder læse, at Abdinur Mohamed Ismail var “en helt almindelig og livsglad mand, der passede sit arbejde, brugte tid sammen med sine venner og elskede sin familie.”

Abdinur Mohamed Ismails tætte ven og arbejdskollega Casper Hertzum Nissen udtaler til TV 2 Fyn:

“Det er et helt uskyldigt drab, og det er simpelthen så tragisk. (…) Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Abdinur har stået helt uden for konflikten. Han har intet haft med det at gøre.”

Abdirahman Mohamoud Jama, der var afdødes tætte ven igennem 20 år, siger:

“Han (Abdinur Mohamed Ismail, red.) har aldrig nogensinde være i det kriminelle miljø. Aldrig nogensinde. Han har aldrig haft nogen konflikt. Han var et tilfældigt og uskyldigt offer.”

Også Ali Hassan mener, at Abdinur Mohamed Ismail var et uskyldigt offer for den igangværende bandekonflikt:

“En lille gruppe unge mennesker skal ikke have lov til at tage resten af samfundet som gidsler. Vi vil ikke finde os i det længere. En uskyldig mand er gået bort, og det er mere vigtigt nu end nogensinde før, at vi står sammen.”

Bandekonflikten er ifølge kriminalredaktøren på Fyens Stiftstidende – Bjarke Vestesen – en kamp om narko- og hashmarkedet på Fyn. På den ene side står kriminelle fra Vollsmose. På den anden side kriminelle fra en nærliggende bebyggelse.

Mere om skuddrabet her


Du kan give Hard Line en vælgererklæring her

6 Kommentarer på "TV 2 Fyn: – Abdinur Mohamed Ismail var verdens gladeste person"

 1. så se dog, at få de fucking kriminelle indvandrere og flygtninge ud af Danmark for bestandigt.
  citat fra en muslim:
  hos Jer etniske danskere, er det den sidste tredjedel der ødelægger det for de andre 2 tredjedele, men hos muslimerne, er det omvendt, altså der er det de 2 tredjedele der ødelægger det for den sidste tredjedel.

 2. Utroligt. Er politibetjent Elvir Abaz og Asmaa Abdol Hamid stadig ansat?
  Og helt ærlig: hvad rager en død muslim os danskere?
  Vi burde være glade for der er een mindre. ☺ ☺

  • Er politibetjent Elvir Abaz og Asmaa Abdol Hamid stadig ansat?

   Ja, desværre. De to tabere er stadig en del af politiet.

   • Fine Rollemodelle det lorte politi har.
    Men jo længere tid det går inden det går op for politiet, des mere kommer Politiet til at svede.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.