Muslimsk jødehad i Danmark: Afghanske Ikramuddin Safi håber, at jødisk debattør mister synet

“Må han inshAllah blive blind i det virkelige liv,” lyder de skræmmende ord fra Ikramuddin Safi.

Ordene er rettet mod den jødiske samfundsdebattør Jonathan Møller Sousa, der er tidligere næstformand i Dansk Zionistforbund.

Der er tale om et tydeligt antisemitisk angreb, men journalisterne, Facebook og de danske myndigheder forbliver tavse og kigger væk.

En muslimsk indvandrer kan ønske, at en jødisk mand bliver blind – og det endda med Allahs hjælp – uden at nogen reagerer. Jonathan Møller Sousas brøde er, at han har jødisk baggrund – samt et positivt syn på Israel.

Dette er hverdagen for mange jødiske borgere i Danmark. Antisemitismen vokser i takt med masseindvandringen fra muslimske lande.

Hverdagen for jøderne i Danmark er skræmmende. Eksempelvis må den jødiske skole, synagogen og et fodboldstævne for børn bevogtes af maskingeværbevæbnede politifolk.

Hetzen mod Jonathan Møller Sousa eskalerer på de sociale medier:

“Jeg tror, der gemmer sig en børnelokker samt en pædofil i ham Jonathan,” skriver afghanske Ikramuddin Safi.

Det er tale om en grov tilsværtning af Jonathan Møller Sousa fra det muslimske indvandrermiljø.

26-årige Ikramuddin Safi stammer fra Afghanistan, og han får tildelt et dansk pas i 2015. Han bor i omegnskommunen Høje-Taastrup og studerer til socialrådgiver.

På papiret en velintegreret muslim, der uddanner sig og samler penge ind til sine brødre og søstre i Afghanistan. Ikramuddin Safi fremhæves endda af en politiker fra et regeringsbærende parti:

“Du gør det godt,” erklærer Kashif Ahmad fra Det Radikale Venstre.

Den radikale politiker prøver at polere den islamiske fernis på Ikramuddin Safi. Men kradser man i overfladen, så krakelerer det afghanske skønmaleri.

Den socialrådgiverstuderende Ikramuddin Safi truer danskere på Facebook og vil fratage borgere deres sociale ydelser, hvis deres veje krydses i det kommunale system.

“Skal du også have frataget din kontanthjælp?” lyder truslen fra Ikramuddin Safi.

Det er yderligere kommet frem, at Ikramuddin Safi har foretaget flere rejser til Afghanistan efter tildelingen af det danske pas. På de sociale medier kan man se den afghanske indvandrer, der i sommeren 2018 poserer sammen med bevæbnede jihad-krigere i hjemlandet.

Ikramuddin Safi retter de grove pædofilianklager mod Jonathan Møller Sousa på Facebook i april 2018.

Den pro-israelske samfundsdebattør medvirker i et nyhedsprogram på det daværende Radio24syv. Her kommenterer Jonathan Sousa konflikten mellem israelere og palæstinensere.

Radioværterne afspiller en muslimsk propaganda-video, hvor der iscenesættes et angreb på palæstinenserne. I folkemunde kaldes de forfalskede optrin for ‘Pallywood’. Målet er at skabe sympati for den ‘palæstinensiske sag’.

Ikramuddin Safi sprudler af jødehad, da han hører, at Jonathan Møller Sousa kritiserer terrorbevægelsen Hamas. Men det muslimske jødehad stopper ikke her.

Ikramuddin Safi kalder Israel for ‘Danmarks venner’ og udtaler, at den israelske stat bakker op om drab på børn. De voldsomme beskyldninger ledsages af et Facebookopslag fra Enhedslisten.

Den yderste venstrefløj og de muslimske indvandrere har et fællesskab omkring hadet til Israel. En modstand, der ofte kammer over i reel antisemitisme, hvor beskyldninger om ‘børnedrab’ og jødisk ‘apartheid’ får lov at udfolde sig.

Ikramuddin Safi kalder staten Israel for en ‘sygdom’ og har svært ved at tøjle sit jødehad:

“Enhver fucking fb ven (Facebookven, red.) jeg har, der har sympati med Israel, må gerne fjerne mig fra fb. Her kæmper vi for palæstinensernes kamp,” lyder det fra Ikramuddin Safi.

Der er tale om antisemitiske udtalelser fra Ikramuddin Safis side. Men på de sociale medier bedyrer den afghanske indvandrer sin uskyld:

“Jeg er sikker på, at alle som kender mig personligt ved, at jeg er et åbensindet menneske, der har en stor kærlighed og respekt for alle, uanset religion og etnisk ophav,” skriver Ikramuddin Safi.

Den omtalte ‘kærlighed og respekt’ falmer, når den afghanske indvandrer kalder en jødisk samfundsdebattør for ‘børnelokker’ og ‘pædofil’.

Hvornår sætter medierne fokus på det islamiske jødehad i Danmark?

*

Mere på Document om den socialrådgiverstuderende Ikramuddin Safi, der vil fratage politiske modstandere deres kontanthjælp

1 Kommentar på "Muslimsk jødehad i Danmark: Afghanske Ikramuddin Safi håber, at jødisk debattør mister synet"

  1. det er utroligt, at vores politikere lukker sådanne noget lort? ind vores kære Danmark, krigen kommer meget snart?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.