Mette Frederiksen prioriterer islamiseringen af Danmark – over befolkningens helbred

Sundhedsmyndighederne har fundet 18 smittetilfælde med coronavirus, som kan spores tilbage til et fly, der fløj fra Pakistans hovedstad, Islamabad, til København 6. juni 2020.

Det kan ikke udelukkes, at der er langt flere smittetilfælde, der har relation til den pakistanske flyafgang.

Mette Frederiksen har forsømt at lukke grænsen til Pakistan igennem flere måneder. Et islamisk land, hvor coronavirusen har været ude af kontrol i ugevis.

Statsministeren og hendes socialdemokratiske regering har endda undladt at skifte strategi EFTER, de har ladet et coronafyldt pakistansk passagerfly lande i København, hvorefter de mange smittebærere er strømmet ud i det danske samfund.

På udenrigsministeriets officielle ‘Pakistan-hjemmeside’ kan man læse følgende råd til coronaramte pakistanere med rejsefeber og længsel efter Danmark:

“FLYV HJEM VIA DOHA MED DIREKTE FORBINDELSE TIL KØBENHAVN: BOOK ONLINE PÅ QATAR AIRWAYS FLIGHT BOOKING ELLER GENNEM HR. NASIM, SOM AMBASSADEN KENDER, PÅ MOBIL 0300 855 4789”.

Statsminister Mette Frederiksen og hendes ungpige-glade udenrigsminister Jeppe Kofod opfordrer direkte pakistanere til at rejse mod Danmark. Der rådgives om telefonnumre og pakistanske flyafgange fra myndighedernes side.

Befolkningen skal være bevidst om venstrefløjens dobbeltspil. Her råbes der ‘corona’ for at indføre antidemokratiske tilstande via hastelovgivning.

Herefter går multikulturalister og venstreorienterede på gaden i tusindvis for, i tæt sammenstimlen, at demonstrere mod racisme og udsætter dermed befolkningen for smittefare.

Samtidig inviterer den røde regering adskillige fly med virussmittede pakistanere til Danmark.

Mette Frederiksens politiske bedrag er omfattende og stikker dybt.

4 Kommentarer på "Mette Frederiksen prioriterer islamiseringen af Danmark – over befolkningens helbred"

 1. lorte regering, igen flok landsforrædere❗

 2. Husk: Det er flertallet af Idioter (IQ 70) der har stemt Mettepigen og hendes røde slæng på tinge.
  Fadbamsens ødelæggelse af Danmark forsætter.

  Men een ting står lysende klart:
  Nu da Politiet ikke vil beskytte Paludan under hans Demoer, som Politiet har pligt til at gøre, Politiet har mistet deres magtmonopol. Nu siden dette monopol er mistet, er det befolkningens pligt at hjælpe politiet med oprettelsen af det, så Grundloven kan overholdes.

  Politiet benytter deres ret i §78 i grundloven, da der er fare for uro. Men det politiet gør forkert ifl §78 er at opløse Paludan demoen til fordel for uromagerne. Så dermed bestemmer uromagerne og ikke politiet i det indeværende område.

  Paludan er i sin gode ret til at vise OS Danskere, hvor rotterne befinder sig.

 3. Her er video nr. 3, som YouTube ikke vil have, ser dagens lys…

  https://youtu.be/iQMiIb8rHBI

  Sandheden om islam og muslimer er simpelthen så ilde hørt. Hvor længe kan Mette Frederiksen fornægte sandheden. ✌???

 4. Hun hader Paludan. Det ved vi jo alle. Send hende en tur til Sudan. Så kan hun lære det.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.